Jacques
Ech ręcę mi opadają.
a używałeś jej że tak piszesz????
ja jej używa do chwili kiedy mam atari (czyli już kilkanaście lat)
Jest o wiele więcej warta od 720stki która jest tutaj przez wielu uwarzana za bóstwo!
710tka ma pewne bufforowanie ścieżek, w 720dziestce non stop ono wypada i to na dyskach polaroid, gdzie po włożeniu takiego dysku w 710 idzie ona cału czas pełnym ogniem w trybie ultraspeed z bufforowaniem, 720dziesta ma problemy z bufforowaniem.
I nie jest to kwestia egzemplarza.
CO więcej 710 szybiej i pewniej rozpoznaje gęstość dyskietki.
W poniedziałek dwie godziny siedziałem z 710tką i 720dziestką.
I 710 radzi sobie o wiele lepiej niż 720dziesta.
Na co w 720dziestce nawet narzekano w tajemnicach atari.
Byłą to super zabawa po paru latach pobawienia się obiema stacjami.
710 jest o wiele lepsza od 720dziestki, nie wspominam o mydosie który jest wbudowany w 720dziestce.
W 710 jest toms navigator ( na mydosie 4.5) ładowany z romu stacji i nawet po kilku latach nieużywania działam w nim intuicyjnie, gdzie w gołym mydosie nawet nie wiem jak odczytać dyskietkę.
Kiedyś zrobię ich obu test i wystawię na jakimś youtube.
Takrze nie pisz pierdoł że ta stacja nadaje się tylko do pudełka.
wg. mnie jest to najlepsza stacja do atari jaka kiedykolwiek powstałą, dodam że mam jeszcze ca2001, xf551, 1050 i są to tak syfiaste i debilne stacje w porówniu z toms-a że szok.
Podlączyłałem je wszystkie po kolei w poniedziałek.
Nawet nie wiedziałem że francowata xf nie chce formatować dyskietek z 2giej strony(a mam tą lepszą wersję z jakimś tam lepszym napędem), ca2001 i 1050 nie będę pisał bo brak słów.
Takrze nie pisz pierdoł że toms 710 nadaje się do pudełka...~!(POWTARZAM SIĘ!)
W porównaniu go do 1050, ca2001, xf551 czy nawet toms-a 720 jest on lepszy od nich wszystkich razem wziętych.
sIKOR Z TWOIM podejściem stacja trafiła na allegro...
nie bluzgam tylko jestem zły że jak ktoś chce tutaj wam coś sprzedać ciekawego to go wyganiacie!
A później płacz że nie da się nic kupić do atari..