Co powiecie na śląski sztabik?
Ciężko się przyzwyczaić do braku party w końcówce roku, a dobry sztabik nie jest zuy. :)
Kto chętny?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Sztab Silesia
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co powiecie na śląski sztabik?
Ciężko się przyzwyczaić do braku party w końcówce roku, a dobry sztabik nie jest zuy. :)
Kto chętny?
Witam:)
ja jestem chętny na jakiąś weekendowy wypad do knajpki;)
Bober? Marek Konopka? chętni?:)
Termin do obgadania, 14, 28 listopad?
No i pytanie w sprawie lokalu. Ja jestem za czymś niemordownianym, gdzie łatwo wszyscy dotrą.
Moje typy:
http://www.bob.katowice.pl/ - dawno nie byłem, może już się mordownia zrobiła :)
Dla mnie duża zaleta jazzu i city rocka jest dość niski poziom dymu papierosowego.
"Marek Konopka" jest ... chętny.
city rock moze byc
hejo, mi pasuje 14 listopada ale po godzinie 18, lub 24 listopada cały dzień;)
city rock może być:)
jol ;-)
Dobra, więc spotykamy się w City Rock'u.
Zaczynamy ok. godziny 17:00 (spóźnialscy nadrobią), piszcie jeszcze który termin będzie najlepszy (14 czy 28 listopada). W niedziele (8 listopad) podam ostateczne informacje, żeby nie przeciągać marudzenia do 2011 roku komu co bardziej pasuje. ;)
pozdro
jakbyście to zrobili w piątek 13go lub 27go, to bym wpadł wracając z Wodzisławia ...
Samurai, w piątek 13-tego??? Filmu nie oglądałeś? Nie wiesz, co się wtedy dzieje??!?!? ;) ;)
dla mnie może być nawet i piątek o 17 ale 27go
Oba terminy mi pasują. Piątek 13'tego odpada.
Zróbcie kiedyś w Gliwicach to przyjadę :)
Czy jest jakies miejsce w PL, gdzie wszycy by mieli daleko? Bieszczady - Ustrzyki Dolne? ;)
zaraz zaatakuja Cię za rewizjonizm historyczny ;)
Gepard: Rumia ;D
Zróbcie kiedyś w Gliwicach to przyjadę :)
Te z gliwic do katowic to rzut beretem:)
wracając do sedna:
czy wszystkim pasuje termin piątek 27 listopada o godzinie 17 w city rocku?:)
Mi nie pasuje. Ale trudno... :)
czy wszystkim pasuje termin piątek 27 listopada o godzinie 17 w city rocku?:)
Mnie (wstępnie) pasuje.
17? Gdzie by tu przenocować niedrogo w Katowicach .... :)
Gepard: Rumia ;D
No teraz Adamie, wiesz gdzie jest słynna "orbita planety Rumia" (cytat z pewnego amigowego demka :) )
Hmmmm
- bilet studencki PKP na trasie Częstochowa - Katowice - 8,82 PLN
- piwo w CityRock - 5,50 PLN
- zobaczyć znajome atarowskie mordki - bezcenne.
Kusi mnie żeby zajrzeć, zdecydujcie się tylko na termin (mi pasują oba :) )
No i przydałoby się, żeby ktoś mógł mnie przenocować - po nocy koleją wracać nie będę (a śpiwór mogę wziąć swój :) ).
Nie, tylko nie 13go - dzień mam zajęty na maksa :,( - 28go! - coprawda ja to tylko taki niedzielny atarowiec jestem i mało mam do gadania, ale z chęcią piwko w towarzystwie Prawdziwych Atarowców z chęcią bym wypił :-)
Na plac przed dworcem co godzinę przyjeżdżają busy z Krk, tańsze niż pociąg (godzina jazdy, 15 zeta, no chyba że ostatnio podnieśli ceny) - Scalak już wypróbował, więc liczę, że będzie.
No i jak byśmy w City się zebrali, to tam net bezprzewodowy mają - gdyby była potrzeba...
Dobra, widzę że większości pasuje 27 lub 28. Więc obstawiajmy te daty.
Samurai: 27go dałbyś radę na przynajmniej 100%? :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab Silesia
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 63 zapytań