O ile Ukraińcy mnie nie zawiodą. Jeszcze nie dostałem odpowiedzi, a kasę juz przelałem.
@Dracon - zawsze chciałem tam pojechać, a po grze w STALKER stwierdziłem, ze powinienem tam mieszkać ;). Mam jakies dziwne ciągoty do takich miejsc (zdecydowanie większe niż do gorących plaż karaibów) i przez todochodzi do pewnych nieporozumień na lini mąż-żona ;) ale Czernobyl i Prypeć to pikuś, jezeli uda mi się dostać do Czernobyla-2 to będę w 100% ukontentowany. Przeraża mnie ogrom tej instalacji. Jeżeli ktoś z Was jeszcze tego nie widział to wystarczy w goglach wpisać "oko moskwy" i Waszym oczom ukaże się... to coś :) wspaniała pożywka dla wszystkich lubujących się we wszelakich teoriach spisku i tym podobnych... teoriach :)
@Havoc - jak mam być szczery to... nie wiem. Miałem dostac na mejla cały wyszczególniony plan zajęć i nic. Nie wiem czy mnie ukraińcy wystawiły do wiatru stosując jakąś strategię Radziwiła, czy po prostu dostanę info w ostatniej chwili. Jak nie wyjdzie przez oficjalne biuro, to sam tam pojadę. Aż tak daleko nie jest ;)
Gdyby we wszechświecie nie istniały obce cywilizacje to znaczy, że na ziemi istniałaby tylko biała rasa - M.M. Kucharski