Jellonek: ja naprawdę nie wiem czy warto cokolwiek do Ciebie pisać, bo nic z tego co się do Ciebie pisze nie rozumiesz. A za zamieszczanie cytatów z korespondencji bardzo dziękuję.
jellonek napisał/a:w stylu "opracowalem konkurs wiedzy...", albo "arty na temat archona - juz skonczone, tylko kaz ich jeszcze nie opublikowal..."
Nadal nic nie rozumiesz. Ja Tobie pisałem, że obecnie pracuję nad innymi tekstami, a wszystkie będą się w kolejności pojawiać. Czy to takie trudne rozgraniczyć pracę nad tekstami i artykułami o programach ? Tak trudno zrozumieć, że następne będą po nich pojawiać się teksty z programami ?
jellonek napisał/a:potwierdz lub zaprzecz tu publicznie ze pokazales mi choc jeden swoj ukonczony program. co prawda nie spodziewam sie spelnienia prosby, ale...
Nie starałem się Tobie pokazywać programów ukończonych, ale takich które pasują do tej dyskusji.
Jak już wcześniej pisałem taka dyskusja nie ma sensu, rozmawialiśmy np. o programach pokazywanych w redakcji itp. Potem miały to być programy w danym okresie czasu potem jeszcze miały to być jakieś inne, teraz programy ukończone...
Taka dyskusja nie ma sensu gdzie szeroko pojęte prace w rodzaju ?program na Atari (ośmiobitowe), obrazek, muzyczkę czy coś w tym stylu.? przeistacza się w program, potem program w danym momencie czasu, potem w program ukończony.
W atmosferze takiego sądu kapturowego jakbym pokazał użytek to okazałoby się że chodziło o grę, jakbym pokazał grę to wtedy aktywni tu prosiliby o demko...
Żal to czytać... i możecie być pewni, że nic nie będę tu zamieszczał bo musiałbym być świrem aby się dać na to nabrać.
jellonek napisał/a:sorry za cytat z prywatnej korespondencji ale: "Co do moich programów, o które pyta Draco to kolejno będą się niektóre z nich pojawiać na stronce AOL" - nie odzywalem sie
I potwierdzam, że kolejno będą się pokazywać jak wiele innych tekstów, które są przygotowywane i tak jak wiele innych które już się ukazały.
jellonek napisał/a:ze moze w koncu poprzesz swoje puste slowac jakimis konkretami.
Ja żadnych swoich pustych słów nie muszę potwierdzać konkretami. Jak tobie pisałem w liście, cytuję: ?Ale ja się ani nie chwalę, ani na lewo i prawo, to Draco nie wiem po co rozgłasza na lewo i prawo o moich programach, których jest przekonany że ich nie ma. To on tutaj ma wszelkie cechy osoby chorej.
Spróbuj podać cytat w którym rozpoczynam np. jakiś wątek na forum i piszę że "w wielu moich programach" - dlatego ja nic nie rozgłaszam(...)?
Dlatego to Draco wkłada mi w usta słowa, które nigdy nie padły.
jellonek napisał/a:w koncu to te programy o ktore pyta draco miales pokazac in priv! w zadnym innym celu ta rozmowa sie tam nie przenosila!
Cytuję z tego co Tobie napisałem: ?Chciałeś coś z okresu AM to podsyłam Tobie screeny z menu do "mega dema"? - to chyba jednak dostałeś przykład tego z okresu redakcji ?? Czy może okres w redakcji to kres wojny secesyjnej ??
jellonek napisał/a:... czy moze mam opisac screeny z dema ktore ponoc piszesz (jak sam wspomniales - niedokonczone) "jako redakcja Atari Magazyn".
Cytuję z tego co napisałem w liście: ?Chciałeś coś z okresu AM to podsyłam Tobie screeny z menu do "mega dema"? oraz ?Trudno powiedzieć, na razie kończę inne demko. (...), na razie kończę jedno a w przygotowaniu są inne.?. W dodatku jest to odpowiedź na Twoje pytanie o szanse na ukończenie tego ?mega dema?...
Czy z tego jasno nie wynika, że demko jest z okresu redakcji AM a teraz piszę inne demko ??
Dlatego wyjaśniam: demko powstawało w ostatnim okresie funkcjonowania redakcji AM i go NIE kończę obecnie (co wyraźnie widać w moich wypowiedziach kończę co innego). Gdy padła redakcja nie kończyłem tego demka, tym bardziej nie kończę go dziś.
Skoro Ty taaaaak rozumiesz proste zależności między faktami, to ja nie mam co więcej do Ciebie pisać.
Candle napisał/a:byles ostatnio u psychiatry? bo zakladam ze BYLES u psychiatry...
Aż tyle wywnioskowałeś z faktów że ja mam programy a Ty ich nie widziałeś ??:D :D
Candle jesteś osobą, która niezwykle lubi popadać w absurd. Zamiast poczekać na fakty (czyli pojawienie się jakiś programów), Ty stawiasz siebie w roli sędziego, i prokuratora, i nie wiem czego jeszcze. Czy nie uważasz, że ocenianie i wypisywanie tylu postów w momencie gdy kompletnie nie wiesz o czym jest mowa ? nie ma sensu ?? Zastanów się w prawdziwym sądzie, powołuje się świadków, sprawdza się poszlaki i zbiera dowody. Ty nie poznałeś ?dowodów? czyli tu np. programów oraz świadków, a mimo to jesteś lepszy od sądu, bo i tak wiesz jak było, a nawet oceniasz mnie...
Myślę że się zastanowisz nad sobą nieco...
Co do tematu to w poprzednim poście napisałem, przypomnę:
Tdc napisał/a:(...) Ale w tym wypadku jest to możliwe, bo skoro żaden mój program nie powstał to:
1. Jak partyzant mógł widzieć grę ?
2. Jak jellonkowi mógł nie odpowiadać okres czasu ? Więc coś jednak widział ?
3. Jak to możliwe że komuś na tym forum napisałem program ?
i nie ma takiej logiki, z której wynikałoby, że po sprawdzeniu tych 3 punktów, można by założyć, że żadnych programów nie ma. Dlatego nikt od kilku dni tutaj na forum nie odniósł się do tych słów, gdyż są dość niewygodne. Popadacie w absurd, skupiacie się na bezsensownych grach słownych, a sedno tematu już wam dawno uciekło...
Zrozumcie nawet jeśli mnie pokonacie w grach słownych to i tak nie zmienicie faktów.
Teksty Draco nie wymagają komentarza, bo jak na osobę chorą z nienawiści, tylko upewnia nas w tym swoim postępowaniem.
Proponuję zakończyć te dziwne dyskusje, które do niczego nie prowadzą, aż do momentu upublicznienia paru programów, które via priv oraz tutaj obiecywałem. Jak pisałem wcześniej możecie liczyć na informację na tym forum gdy pojawi się pierwszy, a potem będą następne (ale już nie obiecuję że będę tu o tym informował).
Update:
Wcześniej obiecywałem (kilka stron wcześniej), więc teraz specjalnie dla Tych co z jakiegoś powodu dają wiarę bzdurom, domysłom i brakowi elementarnej wiedzy, proponuję zajrzeć na Atariki aby skonfrontować fakty z bzdurami rozpowiadanymi przez osobę, która się widocznie w tym lubuje. W końcu na co nam fakty, skoro o wiele radośniejsze są banialuki...
800XL XC12 LDW 2000 Portfolio 1040 ST, STE Falcon 030 (Deskpro) Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P