Otóż tak, na party miałem przygotowane 3 koszulki z logiem Atari i "partyjnym" tekstem (miałem ja, Miker i Gzynio). Ponieważ jest szansa na nowe - przyjmuję ewentualne zamówienia (Marek, dla Ciebie zarezerwowana z logiem party i atarowskimi "pagonami). Opcje są takie:
1. Koszulka dokładnie taka, jak na party, czerwona, z przodu logo Atari, z tyłu logo Atari i napis: Atari Party Głuchołazy 24-26.2009, cena: 35zł plus koszt wysyłki
2. Jak wyżej, ale bez napisu o party (tylko logo z przodu i logo z tyłu), kolor czerwony lub granatowy, cena 30zł plus koszt wysyłki.
Koszulki są bawełniane, o jakość proszę pytać użytkowników, metoda druku: folia plus termotransfer. Abym mógł dodrukować koszulki - potrzebne jest zamówienie minimum 10 sztuk (w sumie) i przedpłacenie ich na podane przeze mnie konto. Na ewentualne zamówienia czekam tydzień, licząc od dzisiaj, a sprzedaż jest jawna (znaczy się: dopisujemy się w wątku poniżej, po dopisaniu wysyłam PM-kę z numerem konta, jeśli się zbierze conajmniej 10 sztuk - poproszę o przelanie kasy, po otrzymaniu przelewu - produkcja rusza).
Aha, dostępne rozmiary to: S, M, L, X, XXL. Format zamówienia to:
nick rozmiar kolor ilość sztuk
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.