Witam,
na zlocie się okazało, że mam uwalone GTIA - moja druga Atarka jak się później okazało ma tę samą wadę.
Czy ktoś ma luźne GTIA lub uwaloną Atarkę z tym chipem? Chętnie kupię za grosze...
Pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię dobre GTIA lub uwalone Atari z dobrym GTIA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
na zlocie się okazało, że mam uwalone GTIA - moja druga Atarka jak się później okazało ma tę samą wadę.
Czy ktoś ma luźne GTIA lub uwaloną Atarkę z tym chipem? Chętnie kupię za grosze...
Pozdrawiam.
luzem to chyba nie kupisz, nikt sie nie pozbywa raczej :)
poluj na allegro na jakies atarki tanie (np bez pokeya, albo 'uszkodzone') ale popros sprzedajacego o uruchomienie programu testowego z atariki (jesli moze)
A jak nie to po prostu kupuj tanie atarki - ktoras sie napewno trafi z dobra GTIA :)
A jak nie to po prostu kupuj tanie atarki - ktoras sie napewno trafi z dobra GTIA :)
Tak zrobię. :) Ale warto pytać...
Hehe poluj... Ja kupiłem 3 płyty niekompletne - co ciekawe to Pokeye na dwoch nie ruszane były - za to ze wszystkich wyjęte GTIA :D Na szczęście nie tego tam szukałem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię dobre GTIA lub uwalone Atari z dobrym GTIA
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 66 zapytań