Witajcie czy ktoś może wie czy da się odtworzyć pliki w tym formacie na STE ????. A może jest jakiś sofcik do konwersji na format .mod tych plików . Wiem że przy użyciu NeoTrackera Epiego da się konwertować mod-y na neo ale czy odwrotnie też ??? Szukałem ale nic na ten temat nie znalazłem .

Pozdrawiam

ATARI 800XL/65XE/800XE/520STm/Mega2/520STe/FALCON 030 14MB RAM Roland MT32 i wiele innych zabawek :)

2

Nic mi nie wiadomo, żeby istniały odtwarzarki na inne platformy niż 8-bitowe Atari i pc. Jeśli lubisz i potrafisz, możesz napisać sam, korzystając ze źródeł plugina do Winampa.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

3

Dzięki Epi za info no niestety nie jestem biegły w pisaniu programów a szczerze tego żałuje bo na pewno kilka rzeczy chętnie bym zrobił.
Ps. co do twojego formatu i w ogóle wkładu w muzykę dla małego Atari wielkie ukłony z mojej skromnej strony .

Pozdrawiam.

ATARI 800XL/65XE/800XE/520STm/Mega2/520STe/FALCON 030 14MB RAM Roland MT32 i wiele innych zabawek :)