Witam
Ja dwie sztuki zmontowane
Sniegowy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » IO-Board
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Ja dwie sztuki zmontowane
no ja IO-Board mam dostać poprzez Pajero, tak że nie wypowiadam się co do ilości
Ci to zamontuje. A opowiedzieć się możesz ile chcesz.
3 sztuki zmontowane
Jedną zmontowaną proszę.
... ehhh - chciałbym jeden gotowiec, lecz na razie nie mam perspektyw na pieniążki, więc chwilowo raczej pass.
Jeżeli można to poproszę 1 szt. zmontowaną.
pin: pomyslimy!
electron: mozna mozna
jeszcze 2 plytki w dowolnej formie do rozpoczecia produkcji
No to też poproszę o komplet luzem
no to mamy komplet chetnych
gdyby sie ktos jeszcze chcial dopisac to prosze sie dopisywac do tej listy, a ja tymczasem zaczynam zbiorke i robie prototyp pcb, aby wykluczyc jakiekolwiek niedopasowanie mechaniczne do atari
Panowie z paypalem, moze ktos mi poposredniczyc w wplacie dla Candle? Tzn ja wysylam kwote paypalem a ktos mu wplaci na konto w pl?
Zaxon, jak wiesz możesz przeze mnie, lecz obarczone to jest haraczem paypala podczas wypłaty....
Juz nie, mam opcje ze wysylajac to ja place ten haracz do odbiorcy dochodzi umowiona kwota. Ok to jutro -pojutrze przelew wysylam, dzieki Pajero.
poprosze o 2 gotowe (zmontowane)
ehem
pani Ewa i pan Rozkosz mogli by sie przyznac do nazwisk
do pozostalych osob ktore jeszcze nie wyslaly kasy - dopisujcie w tytule przelewu nick z forum
Ależ ja się przyznaję do swojego nazwiska. :) Rozumiem, że mój przelew doszedł.
Rozkosz. Czyżbym zapomniał wpisać nika na przelewie? Ostatnio mam za dużo na głowie.
produkcja serii wlasciwej rusza 03.03 (lub wczesniej - maksymalnie 03.02 dostaje spowrotem plytke prototypowa)
zanabyte sa rownierz prawie wszystkie elementy potrzebne do budowy calej serii
prawie wszystkie osoby juz wplacily, pozostaly tylko 2 osoby
sa juz prototypy dla io-board i simplestereo
dla porownania rowniez stara wersja simplestereo
a ja sie zaczalem uczyc vhdla, na potrzeby upchniecia logiki warp4 pasiowego w malym xilinksie (koszt okolo 10pln) miast gali i innych cyfrakowk ;)
powoli cos juz sie wylania :]
Próbowałem się uczyć VHDLa, lecz nauka w moim wieku idzie b. ciężko. Zaprojektowałem XC9572 metodą inną. Narysowałem schemat połączeń logiki i go skompilowałem. To była praca czysto teoretyczna. Do środka wepchnąłem Spartę, Ideę, R-time8, 1088k i jeszcze inne gadżety. Nie sprawdziłem w praktyce, bo trudno zrobić pająka z TQFP144 ;)
jer: to zrob to moze w XC9536-15VQG44?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » IO-Board
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 67 zapytań