Ktoś tu uważa ;) że gry na Atari nie są w dobrej jakości...
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Oburzające ! ;-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Po co się irytować? Koleś po prostu nie wie co dobre... niech żyje nadal w nieświadomości, będzie uboższy o jedną życiową przyjemność :D
Ale karta bardzo ciekawa (jak to starsze ati), sam mam prawie identyczną (tyle że ośmiomegową) - jest wprost niesamowicie "gumowa" (siedzi w blaszaku przez ponad 90% czasu - przez pozostały równie leciwy dwuprocesorowy voodziak ;), który nawet w 1/10 nie jest tak "gumowy" :( ).
a najbardziej w opisach lubię takie, nie wiadomo komu potrzebne, złote myśli jak w rzeczonej aukcji:
//Jeśli tej grafiki nikt ode mnie nie odkupi, nie zdziwię się, bo na cóż komu taki zabytek. Sprzedaję w ramach porządków.//
A mnie się wydaje, że nobilitował te gry do Pentiuma z 2MB grafiką.
no, gościu nie zna się. miałem kiedyś podobną. ta karta ma bardzo ostry obraz. nie to co teraz radeony cz geforce'y. do 2d się świetnie nadaje.
Ultra 5 ( i 10 też) oraz PowerMac G3 (Beige) mają ten układzik i też świetnie idzie :). Pokolenie Pentium 4 ;).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Oburzające ! ;-)
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 42 zapytań