1

Jak wiadomo prace na programem zostaly zawieszone w sierpniu 2002. Chcac byc lojalnym w stosunku do osob, ktore zarejestrowaly program, nie zmienilem jego statusu! Mam wiec pytanie (raczej skierowane do osob, ktore zarejestrowaly DC), co sadzicie o tym aby zmienic status programu na FREEWARE?

Jager/Dial

2

Wlasnie wirtulanie porozmawialem z Jagerem i chcialbym zaapelowac do wszystkich zarejestrowanych uzytkownikow DC o wyrazenie zgody.
Moze bedzie to przyczynek do powstatnia wersji DC dzialajacej z innymi DOSami (chodzi mi o Sparte szczegolnie), a Jager zgodzil sie pod tym wlasnie warunkiem udostepnic zrodla.

Sam zaluje, ze nie mialem zarejestrowanej kopii DC (bawilem sie tylko jeden wieczor demem, a bylo to juz w czasie przejscia z DOS II+ na Sparte), bo bylbym pierwszym zglaszajacym chec nadania statusu freeware.

Bla bla bla bla, bla bla bla. Bla bla bla - bla - bla. Blabla bleee.

3

Prosze wszystkich o mailowe potwierdzenie tego iz wyraza sie zgode na zmiane statusu DOS Control'a! Zdaje sobie sprawe z tego iz nie kazdy ma dostep do sieci i z tym tez trzeba cos zrobic... moze ktos ma propozycje jak to rozwiazac?

Jager/Dial

Ja nie mam nic przeciwko temu, a nawet jestem za!