...że też to tak dobrze brzmi na POKEYu ;):)
Dla mnie to jest jeden z najlepszych kawałków na małym Atari ! w sam raz jak na program firmy Atari ;)
... oraz inne grzyby i Amigi :-P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
atari.area forum » Bałagan » Greensleeves
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
...że też to tak dobrze brzmi na POKEYu ;):)
Dla mnie to jest jeden z najlepszych kawałków na małym Atari ! w sam raz jak na program firmy Atari ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=TFKkENSDDvU to jesli chodzi o granie :-)
Pragnę zauważyć, że jest to anonimowa melodia angielska z 16 wieku wielokrotnie wykorzystywana i przerabiana. Są nawet do niej słowa :)
Jedną z ciekawych wariacji tej melodii jest soundtrack do gry Black Lamp.
Racja Alex:) Powinni zrobić w Black Lamp wersję karaoke ze słowami tak jak w grze Ghostbusters ;)
Tu jest ciekawa wersja jaką podesłał DAK.
Ja tylko zwracam uwagę, że na Atari jest to jedynie cover tudzież konwersja jak kto woli. Podobnie jak muzyka z produkcji Hard'ów :)
Alex, nie bardzo wiem o czym piszesz - chyba mnie nie zrozumiałeś - ja poprzednio się z Tobą zgodziłem w całej rozciągłości.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Greensleeves
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 61 zapytań