1

Ktos dysponuje, moze sie podzielic? Kupilem 2 uwalone za symboliczna kwote, jeden bez dzwieku, drugi nie wstaje w/g opisu sprzedawcy,plus jeden uszkodzony pad. Przydaly by sie schematy do reanimacji.

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

2 Ostatnio edytowany przez voy (2008-07-31 17:54:06)

Proszę bardzo. :D Schemat jest w zipku tuż pod obrazkiem.

http://www.mdgames.de/jag_eng.htm

Pasiu mówi, że przyczyną niewstawania Jaga przeważnie bywa padnięcie scalaka MC34163, a za brak dźwięku odpowiedzialny może być stabilizator LM78L05ACM.

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

3

Ok,dzieki o to mi chodzilo, dojada to powalcze, dobrze ze dwa, bedzie jak porownywac.

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

4

Sorry ze post pod postem ale zabralem sie w koncu do tych Jagow,  nie ma jakas dobra dusza scalakow do przetwornicy MC34163DW ??? Na ebayu mi wolaja 50 zl za szt zamiennika a orginal maja w innej obudowie.

5

Moze byc klopot w Polsce. Ja jakies 5 lat temu sciagnalem 2 takie jako darmowa probke od producenta/dustrybutora. Spalilem go w swoim pierwszym Jagu podlaczajac na 10s zasilacz z odwrocona polaryzacja ;) Niestety drugiego za cos wymienilem.

Moze na eBayu jak kupisz 10 to cena znacznie spanie? Paru chetnych by sie pewnie znalazlo.

6 Ostatnio edytowany przez zaxon (2008-08-29 22:57:41)

A znalazlem juz,

http://uk.rs-online.com/web/search/sear … 5&y=16

Cena uczciwa jeszcze nie zamawialem, ktos tez potrzebuje jak cos to zamowie wiecej i rozesle?

Update: Zamowilem 10 szt, za sama wysylke skasowali mnie prawie tyle co za  za scalaki (koszty ukryte czy co?). Nic mowi sie trudno.

7

Jakbys byl w Polandii to 2szt bym chetnie odkupil "na zapas".

8

OK, odloze jak dojda, w miedzyczasie nie wytrzymalem i w jednej sztuce poprzerabialem zasilanie po mojemu. Dziala, ma jeszcze uszkodzony stabilizator od glosu, ale obszedlem go na krotko. Qrde, fajna ta konsolka!

9

No masz! ;) Z grami bylo nieciekawie, ale ja np uwazam ze Jag jest najpiekniejsza wizualnie konsola jaka widzialem. Choc dla graczy to marne pocieszenie :D

10 Ostatnio edytowany przez zaxon (2008-08-31 20:46:08)

No ale za to latwiej sobie cala kolekcje gier zebrac i nie trzeba duzo miejsca na zbiory a zaczyna to byc u mnie problemem. Poza tym jest cannon fodder.