I ja chciałem podziękować przede wszystkim Ryśkowi za super organizację, wszystkim wystawiającym prace w konkursach za wrażenia artystyczne :), wszystkim za przyjazd i atmosferę, tym którzy znaleźli chwilę żeby dłużej lub krócej pogadać, zaxonowi że podał mi obiecaną płytę xegs przez lewiSa, lewiSowi że przywiózł mi podaną przez zaxona płytę xegs :-) , Sikorowi że mogłem sprawdzić pistolet, jeszcze raz Ryśkowi za wystawienie jaguara na którym zagrałem pierwszy raz w życiu, nosty'emu, grzybsonowi i mojej żonie za spuszczenie mi łomotu :-) chyba w każdej grze w jaką zagraliśmy.
Jeszcze jedna uwaga co do pracy gfx Kaza. Z innych postów wynika że powszechnie była przypisywana innej osobie i to samo mi się przytrafiło, tyle tylko że przypisałem ją innemu autorowi.. ale przynajmniej nie pomyliłem tego mniejszego zwierza z wiewiórką ;) jak co niektórzy.
Te podziękowania piszę dopiero dziś, bo dopiero dziś wyjechałem z Głuchołaz :-) chyba jako ostatni... Cóż zasmakowało mi czeskie piwko oraz górki i jaskinie po których jeszcze przez cztery dni się szlajaliśmy.
Gdyby ktoś zechciał przygarnąć i powiesić moje zdjęcia to proszę o miejsce do wrzucenia.
<--
Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.
--== Kup Pan/i dyskietkę
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--