Witam, musze odszczekac co pisalem o kolesiu u ktorego wylicytowalem ta zabawke. Wprawdzie przez pare miesiecy nawet raz sie nie odezwal ale wczoraj znalazlem na progu pake:). Jako ze od jutra lece na urlop i bede odciety od netu to musze wiedze na gwalt zdobyc;). Dobra, lece z pytaniami:
- nie mam kabla ASCI, czy wystarczy kupic 2 wtyki , kawalek tasmy i lutnac piny 1 do 1?
- w zabawce siedzi Syquest 88 mega i mam do tego pare cartridzy, czy potrzebuje jakiegos oprogramowania zeby zobaczyc te plytki pod tosem?
- Jako ze w tej zabawce siedzi scsi to pomyslalem sobie ze dorzne otwor 5,25 (obudowa duza, metalowa) i wsadze cd i hdd jeszcze, czego potrzebuje do obslugi hdd i cd ?
- Czy jak podepne Hdd to moge korzystac z tego calego seltosa i bezbolesnie zmienic sobie system?
Narazie tyle wpadlo mi do glowy. Thx za ewentualne odpowiedzi.
Ps. Nie trzeba odpowiadac na wszystkie pytania na raz:), mozecie z osobna;).
PS2. No to chociaz napiszcie czy kabel ASCI moge wykonac lutujac normalnie pin do pinu bez zadnych dodatkowych kombinacji:).
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.