Zapytam nieśmiało, kto mnie może zabrac z Wawy w czwartek wieczorek, albo w piątek rano.
Tak samo chętnie dowiem się kto się wybiera pociągiem.
P.S. Mogę się ew. przetransportowac pociągiem do jakiegoś niedalekiego od stolicy przystanku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Warszawa -> Głuchołazy
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapytam nieśmiało, kto mnie może zabrac z Wawy w czwartek wieczorek, albo w piątek rano.
Tak samo chętnie dowiem się kto się wybiera pociągiem.
P.S. Mogę się ew. przetransportowac pociągiem do jakiegoś niedalekiego od stolicy przystanku.
Jak Gzynio nie dorwie traka to wszyscy pojedziemy pociągiem ;)
Jelsi w czwartek wieczorem, to zajmijcie mi miejsce w przedziale ;) Jakos Was zlapie po drodze.
I ja sie przylaczam do prosby. Jakby w czwartek po poludniu jechal ktos autem z wawy i mial miejsce to ja bym sie chetnie zabral. Jezeli nie to w czwartek pociagiem tez moge jechac byleby nie samemu :)
Szczerze to się zastanawiam czy aby nie wsiąść w auto i nie pojechać.
Zapraszam!!!
Szczerze to się zastanawiam czy aby nie wsiąść w auto i nie pojechać.
W końcu mógłbyś ruszyć rzyć, Iksie.
I ja sie przylaczam do prosby. Jakby w czwartek po poludniu jechal ktos autem z wawy i mial miejsce to ja bym sie chetnie zabral. Jezeli nie to w czwartek pociagiem tez moge jechac byleby nie samemu :)
Jedziemy w czwartek kolo poludnia na dwa auta (ja i Gzynio). Jest jedno wolne miejsce. Lapiesz sie?
Gdyby maziemu poludnie nie pasowalo, to zglaszam sie jako kolejny kandydat na jego miejsce.
Możliwe że u mnie będzie jedno wolne miejsce, bo Olek chce jechać, ale nie wie czy będzie mógł w tym czasie przyjechać do Polski. Jak tylko dostanę odpowiedz od Grzybsona to będę mógł coś więcej napisać.
OleG nie Olek o ile dobrze pamietam :)
Za kazda propozycje serdeczne dzieki.
LewiS: Jezeli kolo poludnia to nie dam rady. Pracuje do 17 i dzisiaj nie jestem w stanie okreslic czy uda mi sie wczesniej wyrwac.
Gzynio - ja jadę na pewno, tylko Oleg nie jest jeszcze pewny, ale raczej należy też go liczyć.
grzybson: A co Ty robisz w wawie ?? Szykujesz się na studia ??
W końcu będziesz miał wątpliwą przyjemność jechać ze mną ;) :)
No to w takim razie wyglada na to, ze ja zabieram Nosty'ego. Nosty: odezwij sie na gg (1159025) albo mailem.
OleG nie Olek o ile dobrze pamietam :)
Jak mam być szczery tu już mnie zakręciliście bo Grzybson w mailu pisze mi Olek, a na forum piszecie Oleg.
TDC, Grzybsona to mamy zabierać z Częstochowy, a nie z Warszawy.
Gzynio: aaa - no to ok :)
Więc będę miał gdzie nogi rozwalić do Często ;)
Nazywa się Oleg, ale tak jakoś wyszło, że z tatą nazywamy go Olkiem (on nie ma nic przeciwko, acz to w sumie dwa różne imiona). Stąd ta rozbieżność.
Tdc - jaka wątpliwa przyjemność? Gzynio, Sikor, ty - doborowe towarzystwo.
Gzynio - jakii ulicami jedziecie przez Częstochowę? Jeżeli będziecie jechać, tak jak myślę, to przejedziecie obok mojego osiedla... :)
Napewno zatrzymamy się na kebaba przy tesco, a jak póżniej to zobaczymy jak będzie nas nawigacja prowadziła.
Cóż, nie wiem jak będzie was prowadzić nawigacja. Gdybyście z Tesco pojechali w Jana Pawła, Rynek wielusnki Rocha, Jadwigi, z Jadwigi w Główną i dalej na Lubliniec, itd., to tuż przed Rynkiem Wieluńskim moglibyście skręcić w prawo w Łódzką, a po parunastu metrach w osiedle gdzie mieszkam, gdzie czekałaby na was ciepła herbatka :) w sam raz po kebabie :)
Raz się zatrzymałem na kebabie przy Tesco i nigdy więcej już tego błędu nie popełnię.
BTW. Nie będzie Grzegorza ? :)
Grzybson - bo Ty nie wiesz co ja wyprawiam gdy jadę samochodem !:) Niektórzy nie są wstanie tego przetrwać ;)
Tych ulic dość dużo a droga pewnie zawiła - dogadajcie się jakoś tak abyśmy się nie szukali w dwóch różnych częściach miasta :) :)
... co zresztą już raz z Gzyniem w Często przerabiałem ;) :D
TDC: Ty sie martw zeby sie nie spoznic 2 godziny!
Nie panikujcie, Grzybson podaj mi na priva adres, a nawigacja nas do Ciebie doprowadzi.
Mam pytanie - czy lubicie leczo z cukinii? Bo moja mama zaprasza na ciepłą kolację :D (cukinia z naszej działki :) )
Wystarczy tylko, że zawczasu będę wiedział ile osób będzie i o której godzinie.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Warszawa -> Głuchołazy
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 63 zapytań