W sobotę, w lokalu "West Side" na ulicy Usypiskowej sztabujemy z Yerzem, Pinokiem i bratem tego pierwszego. Będzie jeszcze Sikor, pewnie Gzynio i raczej ja z połowicą. Zapraszamy wszem i wobec.
Aha, godzina startu - ok. 18:30 aktualnego czasu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Sztabik na Szczęśliwicach "Włos się Yerzy" ediszyn
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W sobotę, w lokalu "West Side" na ulicy Usypiskowej sztabujemy z Yerzem, Pinokiem i bratem tego pierwszego. Będzie jeszcze Sikor, pewnie Gzynio i raczej ja z połowicą. Zapraszamy wszem i wobec.
Aha, godzina startu - ok. 18:30 aktualnego czasu.
Bu.. A ja już tam nie mieszkam... a stąd mam ciut daleko... wypijcie piwo za wujka Eru... :)
Jestem teraz trochę chory, ale na pewno przybędę.
OT: Dlaczego Warszawiacy maja taka przypadlosc, ze podajac adres nie podaja nazwy miasta?
Zreszta... wlasciwie juz nie musza: Jak widze, ze ktos podaje tylko ulice to juz wiem ze na pewno chodzi o stolyce ;P
Ja nie dam rady. Dobrej zabawy!
O fak...tycznie nie napisałem. A jeszcze są gdzieś Szczęśliwice? ;)
No ja w pierwszej chwili szukalem miejscowosci... Szczesliwice :)
myślałem, że zapytacie - czy są gdzieś jeszcze .. ULICE :D
Nom, jest spora szansa, że się pojawię - Pinokio obiecał, że mnie przewiezie na kolanach :)
Cicho, bo Pinokio przemyci w bagażniku podręczną stację TRAFO!
... o ku,..... rwa - MEGA ROTFL. W BAGAżNIKU MAM UPS - FIDELTRONIC !!!!!!!!!!!!!! :) - jajebe .... :) na wypadek problemów i zapotrzebowania na 220V ... ;) - SERIO :) -
EDIT.
Dely, jak wspominałem po Wawie jedziemy na chwilę do Łodzi. Ustaliłem z YerzmYeYem tak, że po Łodzi zawadzimy o Ra(n)dom - coby admina odstawić na wytrzeźwiałkę opodal miejsca zamiesz(ek)kania :)- (federacyjny statek USS Enterprise - kadett gsi rocznik 1990, składak 1996) :)
EDIT.
ok, od tej chwili kontakt wyłącznie pod numerem: 500-540-689.
Space - the Final Frontier.
These are the voyages of the starship Enterprise.
Its five-year mission: To explore strange new worlds.
To seek out new life and new civilizations.
To boldly go where no man has gone before.
I takie jest zamierzenie.
Postaram się być.
YERZMYEY: To stracisz doctora Who, bo dziś puszczają na TVP... :)
no i sztabik był baaardzo udany. Nawet lepiej, że u Sikora na chacie - w sumie - zniszczeń nie było. Poleciała co prawda zawartość doniczek z balkonu, lecz grzecznie ziemię z trawą posadziliśmy na powrót, bez asysty policji tym razem :) Zdjęcia dziś wieczorem wystawię pod lineczkę :)-
TDC: doktora niestety straciłem. Ubolewam (nie tylko z powodu Billie Piper). Ale postaram się ten serial (nową edycję oczywiście) zdobyć. Czym w razie czego służę.
Tylko uważaj, żeby się nie okazało, że jest zrealizowany w czterech kolorach.
PS: Sikorze, rzuć mi adresem domowym na PM.
Podeślę Ci trochę 30-metrowych potworów. Może Ci się zmieszczą w mieszkaniu.
Pozdro dla żony. Szlag ją trafi, jak zobaczy więcej tych kreatur. :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztabik na Szczęśliwicach "Włos się Yerzy" ediszyn
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 58 zapytań