1

Witam,

Firma, w której pracuje przejęła inną firmę i trafiło nam się 20 pudeł różnorakiego złomu, a pośród tego trochę dyskietek 3" (podejrzewam, że do spectruma, o takich: http://www.timexsinclair.org/peripheral … pyDisk.jpg ).

Komuś to się przyda, czy mam to wywalić ?

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

2

Mi by się przydało parę do Amstrada - mam kilka, ale niektóre już nie chcą robić.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

Ok, przywiozę na głuchołazy.

4 Ostatnio edytowany przez jer (2008-05-19 14:41:35)

sqward: A ten złom to co to jest?

Nikt nam lekkiego życia nie obiecywał i słowa dotrzymał.
Moje www

5

Ten złom to zapewnie zx'y+3 w kartonach od Curry'sa ;-)

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

6

To m.in. jakieś płyty ewaluacyjne z Texas Instruments.. np. kompletny chipset telefony na OMAP... ale wielkości stołu :) Jakieś developerskie wersje telefonów (na początku myślałem, że to jakieś wersje militarne, bo wielkie i wzornictwo marne). Sporo takich gratów, akurat jak poszedł mail, że jest sprzęt do grabienia, to nie było mnie przed kompem,  cała developerka sobie coś wyniosła, a mnie zostały już tylko kable i dyskietki ;)

7

heh... szkoda - tym sprzetem pod omapa bym sie cholernie mocno zainteresowal...

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

8

Hmm, "Monitor Emulator"? To na Timeksie mozna programowo zaemulowac sobie monitor, jeśli się nie ma sprzętowego? Cool machine ;)

KMK
? HEX$(6670358)