1 Ostatnio edytowany przez Meśka (2008-05-12 06:30:20)

Bynajmniej nie za maturę. Jak co niektórzy wiedzą - mam małe (heh) problemy zdrowotne.
Dziś (tj. 12.05) ok. godziny 19 idę na stół operacyjny i modlimy się wszyscy do czegokolwiek chcemy, żebym z niego zeszła żywa, w jednym kawałku i z obiema piersiami (wiecie jak głupio bym wyglądała z jedną? O_O). Może być Bóg, Allah, Szatan, Latający Potwór Spaghetti, komputer, czy dzielnicowy. Wisi mi to ;p. Byle zadziałało.

Trzymajcie kciuki mocno, nie wiem czy będę się w stanie po operacji odmeldować od razu, bo jak mnie naćpają i znieczulenie puści, modlę się, żebym już spała. W sumie, to nie dopuszczam możliwości niepowodzenia, w końcu mamy się widzieć w Głuchołazach :). Więc jak coś sp****, dam wam namiar na tą klinikę ;).

Całuski panowie i panie :*

Wiem, że ten temat jest debilny jak diabli, ale przyznam, że chyba pierwszy raz w życiu naprawdę się dygam i trzęsę ze strachu...
Słowa otuchy potrzebuję bardziej niż kiedykolwiek, bo sama już nie wyrabiam. A potem najdłuższe dwa tygodnie w moim życiu w oczekiwaniu na wyniki histopatologii...

There's special place for me in hell. It's called the throne.

2

Słowa otuchy.. tak. Kciuków trzymać nie będę bo w pierdoły nie wierzę. Ale wszystkiego dobrego życzę, byleś nie dostała się w ręce konowała.

3 Ostatnio edytowany przez Ryszard Mauersberg (2008-05-12 06:54:22)

Życzę Ci dużo zdrowia i do miłego zobaczenia w Głuchołazach.
  /pomodlę się za Ciebie/

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

4

Trzymam kciuki z całej siły. Pozdrawiam. DUŻO zdrowia!!!

5

Zdrówko Meśka. Powodzenia i do zobaczenia na g2008.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

Na pewno bedzie dobrze, ale kciuki oczywiscie trzymam. Do zobaczenia w Glucholazach, zdrowka zycze.

Kaz/Rohar
Prowadzę stronę dla obłąkanych: http://atari.online.pl/

7

jako agnostyk modlil sie raczej nie bede, ale wypije dzis twoje zdrowko ;)

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

8

Ja rowniez trzymam kciuki, zycze pomyslnej operacji i zdrowia.

9

Zdrówka, Meśka!

: 404. Stopka not found

10

Niech MOS będzie z Tobą!

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

11

Trzymaj się Mesia.

Dasz radę!

I Ty zostaniesz big endianem...

12

Będzie dobrze, trzymam kciuki!

grzybson/SSG^NG

13

always look on the bright side of life, fiu-fiu, fiu-fiu, fiu-fiu fiu-fiu...
zdrowie meski!

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

14

Meśka we własnej osobie wróciła już do domu na własne życzenie, zaćpana środkami przeciwbólowymi. Wygląda na to, że widzimy się w Głuchołazach, panowie.

Idę spaaaać...

There's special place for me in hell. It's called the throne.

15

:) Ciesze sie i zycze zdrowia!!
Jesli zacpana i po zabiegu potrafisz pisac bezblednie i z polskimi znaczkami to nie jest najgorzej ;)
Do zobaczenia w lipcu Mesia!

16

Ostro, jak cala Meska: p - swietnie ze juz po i luz, taki dyg cisnie psyche : o.

17

Elegancko!
Moja siora ostatnio sobie cyberwszczep zrobiła, wymiana stawu biodrowego (baza panewka i część kosci udowej) na najnowszej generacji produkt wykonany z turbo przyswajalnych bio materiałów, operacja trwała niewiele ponad godzine a w szpitalu była około 5 dni, szybko, sprawnie i po bólu - gwarancja producenta na 45 lat :-)

18

Skoro już po strachu i wszystko skończyło się dobrze, to mam pytanie.

Meśka napisał/a:

zeszła żywa

To jakiś oksymoron? ;)

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.