Wysłałem na PW dane do przelewu. Kto nie dostał proszę o info.
Ja sam zaś czekam na części, pewnie wtorek-czwartek. Potem lutowanie. Pakowanie,wysyłki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Zrzutka na AKI
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wysłałem na PW dane do przelewu. Kto nie dostał proszę o info.
Ja sam zaś czekam na części, pewnie wtorek-czwartek. Potem lutowanie. Pakowanie,wysyłki.
Przelew zrobiony. Adres wysyłki na PW. Dzięki.
Przelew poszedł
Aktualizuję...
Jeszcze czekam na potwierdzenie RobertN i zamawiam braki......
ufff.... wróciłem z dłuuugiego wojażu po Turecji i potwierdzam - zamawiam w całości zmontowany układ bo siadła mi lutownica ( ostatnia grzałka padła , ech... ) więc tymczasem taniej będzie dopłacić do zmontowanego układu :) , więc RobertN + ( kompletny polutowany )
co to za demko w Twoim awatarze?
Ano takie.
Jutro pakuję... i jak wyrobię się do 20-stej to skoczę na pocztę.
List i 5 paczek w drodze.
Paczki dodatkowo ubezpieczyłem, więc proszę sprawdzić w obecności paczkonosza stan przesyłki i zawartość.
Przesyłka to duża biała koperta, a w środku "zawiniątka". Lewy górny róg zapisałem masę paczki.
Zawartość pokazuje w załączniku - małe zawiniątko to zlutowane DarkAki; większe to części (kit) do przyszłego lutowania.
A więc, wysłałem do:
waryl 2x małe zawiniątko
yezy list z 3x PCB
larek 1x małe zawiniątko 1x większe zawiniątko a w nim 2x(kit)
macgyver 1x małe zawiniątko
wieczór 2x małe zawiniątko
dragmar 1x małe zawiniątko z doczepionym 1xPCB
lemiel 1x małe zawiniątko 1x większe zawiniątko a w nim (kit)
robertn 1x małe zawiniątko
iron 1x małe zawiniątko
PS. zlutowało mi się o dwa zestawy za dużo. wysyłam więc zamiast KITu po jednym dla larka i lemiela.
(...) wysyłam więc zamiast KITu po jednym dla larka (...)
Dziękuję, będę miał na wzór :)
robertn (brak wpłaty).
kasa dziś poszła ( za zmontowany kit ) :D , GTX
Globus
Ja jadę w poniedziałek na zakupy i na pocztę więc puszczę kaskę, ew. w ostateczności w drodze do pracy czyli przed 16:00 więc przelew i tak najprędzej będzie u Ciebie we wtorek ;)
Przesyłka dotarła. Dziękuję.
Do mnie oczywiście też dotarła. Dziękuję bardzo!
Wszystko wysłane.
Z mojej strony dodam, że na potrzeby testów gotowców zapisałem jedno dodatkowe macro po klawiszem LAlt+B.
By pod basic'iem wejść do selftestu by sprawdzić klawiaturę... ot filozofia.
Oczywiście bardziej przydatne macra będą związane z codzienną udręką pod SDX (lub My-Dosa) i powtarzanych commandów.
Może przyda się Wam autonumerowanie linii w basicu, ale na pewno powtórzenie ostatnio wpisywanej linii.
Nie chce zakladac nowego watku, mialem dzisiaj chwilke i staralem sie ogarnac AKI, nie wiem o co kaman ale CTRL wogole nie dziala, SHIFT tylko z 6 i 8 dajac znak *. Pod SELF TESTem brak meldowania sie SHIFTa i CTRL, CTRL+SHIFT+DEL daje reset, jestem głupi.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Zrzutka na AKI
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 61 zapytań