Wysłałem na PW dane do przelewu. Kto nie dostał proszę o info.
Ja sam zaś czekam na części, pewnie wtorek-czwartek. Potem lutowanie. Pakowanie,wysyłki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Zrzutka na AKI
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wysłałem na PW dane do przelewu. Kto nie dostał proszę o info.
Ja sam zaś czekam na części, pewnie wtorek-czwartek. Potem lutowanie. Pakowanie,wysyłki.
Przelew zrobiony. Adres wysyłki na PW. Dzięki.
Przelew poszedł
Aktualizuję...
Jeszcze czekam na potwierdzenie RobertN i zamawiam braki......
ufff.... wróciłem z dłuuugiego wojażu po Turecji i potwierdzam - zamawiam w całości zmontowany układ bo siadła mi lutownica ( ostatnia grzałka padła , ech... ) więc tymczasem taniej będzie dopłacić do zmontowanego układu :) , więc RobertN + ( kompletny polutowany )
co to za demko w Twoim awatarze?
Ano takie.
Jutro pakuję... i jak wyrobię się do 20-stej to skoczę na pocztę.
List i 5 paczek w drodze.
Paczki dodatkowo ubezpieczyłem, więc proszę sprawdzić w obecności paczkonosza stan przesyłki i zawartość.
Przesyłka to duża biała koperta, a w środku "zawiniątka". Lewy górny róg zapisałem masę paczki.
Zawartość pokazuje w załączniku - małe zawiniątko to zlutowane DarkAki; większe to części (kit) do przyszłego lutowania.
A więc, wysłałem do:
waryl 2x małe zawiniątko
yezy list z 3x PCB
larek 1x małe zawiniątko 1x większe zawiniątko a w nim 2x(kit)
macgyver 1x małe zawiniątko
wieczór 2x małe zawiniątko
dragmar 1x małe zawiniątko z doczepionym 1xPCB
lemiel 1x małe zawiniątko 1x większe zawiniątko a w nim (kit)
robertn 1x małe zawiniątko
iron 1x małe zawiniątko
PS. zlutowało mi się o dwa zestawy za dużo. wysyłam więc zamiast KITu po jednym dla larka i lemiela.
(...) wysyłam więc zamiast KITu po jednym dla larka (...)
Dziękuję, będę miał na wzór :)
robertn (brak wpłaty).
kasa dziś poszła ( za zmontowany kit ) :D , GTX
Globus
Ja jadę w poniedziałek na zakupy i na pocztę więc puszczę kaskę, ew. w ostateczności w drodze do pracy czyli przed 16:00 więc przelew i tak najprędzej będzie u Ciebie we wtorek ;)
Przesyłka dotarła. Dziękuję.
Do mnie oczywiście też dotarła. Dziękuję bardzo!
Wszystko wysłane.
Z mojej strony dodam, że na potrzeby testów gotowców zapisałem jedno dodatkowe macro po klawiszem LAlt+B.
By pod basic'iem wejść do selftestu by sprawdzić klawiaturę... ot filozofia.
Oczywiście bardziej przydatne macra będą związane z codzienną udręką pod SDX (lub My-Dosa) i powtarzanych commandów.
Może przyda się Wam autonumerowanie linii w basicu, ale na pewno powtórzenie ostatnio wpisywanej linii.
Nie chce zakladac nowego watku, mialem dzisiaj chwilke i staralem sie ogarnac AKI, nie wiem o co kaman ale CTRL wogole nie dziala, SHIFT tylko z 6 i 8 dajac znak *. Pod SELF TESTem brak meldowania sie SHIFTa i CTRL, CTRL+SHIFT+DEL daje reset, jestem głupi.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Zrzutka na AKI
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 62 zapytań