26

Grzeniu - może w Twoim świecie obietnica nic nie znaczy i liczy się tylko "dobry interes"... dla mnie obietnica złożona Pinowi więcej znaczy niż jakaś  korzyść majątkowa... bo kumpli nie robi się w ch..a. A co Pin zrobi z tą walizką - jego biznes. To już będzie jego walizka i nic mi do tego.

27 Ostatnio edytowany przez grzeniu (2008-04-16 22:57:50)

przeca mówię, że nie chodzi o interes Ty<->Radosław, tylko o dogadanie się Pin<->Radosław :) Może mi się wydawało że było napisane: Drogi Pin - serdeczna prośba o odstąpienie walizeczki czy jakoś tak :]

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

28

Tja... A mowia, ze to ja jestem pieprzony zbieracz cartow. Proponuje zrobic liste kolejkowa do tej tekturki! :)

29

Grzeniu: to przeczytaj z łaski swojej co jest napisanę linijkę niżej w stosunku do tekstu, który zacytowałeś.

30

macgyver napisał/a:

Radosław: jeżeli nie rozumiesz delikatnych aluzji to powiem wprost: Decyzja została podjęta, Pinek dostanie walizkę i nie życzę sobie, abyś pod moim adresem czynił dalsze agitacje w tym temacie. Nie rób takich "nieleganckich" podchodów, bo zdaje się, że decyzja o tym, że walizka do Pinka idzie została podjęta wczoraj przed godziną 7.00, a Ty dopiero po 22.00 wysłałeś maila z propozycją odkupienia. Oczywiście można tłumaczyć się, że nie doczytało się forum. Ale gdy i mailowo i na forum wyjaśniło się Tobie, że decyzja została podjęta, a Ty dzisiaj próbujesz na mnie wpłynąć, to świadczy o tym, że nie szanujesz pewnych zasad.

Ostatnie sprostowanie:
1. Po pierwsze Pinek jest (będzie) prawoiwitym właścicielem walizeczki i nigdy tego nie negowałem.
2. Fakt, wysłałem do Ciebie wiadomośc niedoczytawszy dalszych postów i do tego się przyznaję.
3. Późniejsza propozycja była skierowana do Was obu i wymagała zgody zarówno Twojej jak i Pina - nie było w niej nic niegodziwego ani obraźliwego.

Pozdrawiam Ciebie Macgyver oraz Pina, jeśli któregoś z Was uraziłem oświadczam, że nie było to moim zamiarem.

Na tym temat zamykam i nie oczekuję odpowiedzi.

Napiszcie lepiej co to za spotkanie w Głuchołazach - chętnie postawię Wam "browara" na zgodę

31

to taki zlot Atarowców...
omawiamy tam nowe nowinki techniczne, rozmawiamy o Atari i takich tam...
A tak poważnie to poszukaj zdjęc na pigwie bądź filmów..!

tego nie da się opisac to trzeba przerzyc..!

32

Dzięki za info.
Może jakieś konkrety ... Głuchołazy to nie całkiem małe miasteczko więc warto by znać adres i czas kiedy do imprezy ma dojść.
Jest jakieś wpisowe, ktoś zbiera chętnych....

Sorry.... a co to ta pigwa? może stronę www podasz...?

33

! opcja SZUKAJ ! .... i zajebiscie sie dzieje.... offtopic jak ....... ehhh

"wszystko się kiedyś kończy......."

34

Radosław: http://atariarea.krap.pl/party08/
dely mial podlinkowac na stronie glownej ale chyba zapomnial.