kaz napisał/a:Moj tekst odnosil sie do postow AS i Nostiego, w ktorym byla mowa o podbijaniu ceny z kont kopert i odpowiedzi allegro, dlaczego podczepiasz to pod "stacja sie nie popsula" nie czaje
Bo wysmiales opinie Nostego, ktora nie odnosila sie tylko i wylacznie do kwestii kopert, ale do calosci oszustwa, w tym ze zmian kont i statusu przedmiotu - o to byla dyskusja z X-Rayem. Czasem nie wystarczy przeczytanie ostatnich kilku odpowiedzi, zeby wiedziec, o co chodzi w calym watku :).
Kiedy tak napisalem? Wkladasz mi w usta cos, czego nie powiedzialem,
Nic Ci do ust nie wkladam :). Zadalem _pytania_ (spojrz powyzej), bo zdziwila mnie ta forma: "jak juz tak trzymamy sie regulaminu", sugerujaca, ze mozna sie trzymac albo bardziej albo mniej... Jak uwazasz, ze trzeba sie trzymac regulaminu, to przeciez sporu miedzy nami nie ma.
bo dopoki nie ma oferty allegro pozwala Ci na dowolnamodyfikacje swojej aukcji.
Przeciez byly oferty i to liczne... ;)
Nie wiem jak bym go nazwal, bo jezeli widze ze ktos cos robi i mi to nie pasuje to go olewam i szukam czegos innego
Solo, przeciez nikt nie karze Ci nic robic! O co ten dym? Jedni jak widza goscia, ktory odkreca w nocy kola, to dzwonia na policje, inni olewaja, bo to nie ich samochod, jeszcze inni mysla, ze skoro tego goscia nikt sie nie czepia, to moze to i dobry sposob zarabiania. Kto chcial napisac do Allegro, ten napisal, kto chcial podyskutowac, ten podyskutowal.
Kaz/Rohar
Prowadzę stronę dla obłąkanych: http://atari.online.pl/