no jasne, nie tylko kogos ale pewnie troche luda bedzie ciekawe, a swoja droga jezeli to by bylo systemolubne a nie np. tylko CUBASElubne to spokojnie pozyteczna rzecz.
/// more for your atari ///
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Pioro swietlne
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no jasne, nie tylko kogos ale pewnie troche luda bedzie ciekawe, a swoja droga jezeli to by bylo systemolubne a nie np. tylko CUBASElubne to spokojnie pozyteczna rzecz.
Sterownik mam nadzieje ze bedzie dzialal wszedzie , ale nie wiem jak z rozdzielczoscia w poziomie bo z jednych zrodel wynika, ze w pionie jest dokladny co do pixela a w poziomie do 4 w low 8 w mid i 16 w hi ale ... moze da sie to jakos obejsc (znaczy jezeli jest tak jak mysle to sie nie da [ale moge sie mylic]) . W kazdym razie jest to jakis meges z przerwaniami .
ta dokładność "co X pikseli" jakoś kojarzy mi się z głębią trybu...
Chodzi o czestotliwosc pomiaru czasu prawdopodobnie .. ale tego wlasnie nie jestem pewien. Atari i tak zawsze odczytuje niezaleznie od rozdzielczosci tyle samo bajtow z pamieci ekranu (32000) i wyglada ze pomiar jest wykonywany co 2 bajty takjakby ,ale czemu tak .. nie wiem moze taki bufor ma jakis uklad dajacy obraz do modulatora w sensie jedo 16 bitowe slowo naraz.
(czy cos :P)
Myle sie ?
Ok dodalem watek w fabryce :
http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopi … 496#p77496
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Pioro swietlne
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 54 zapytań