Myszey napisał/a:Oczywiscie przemilczasz fakt ze XP stal sie w miare uzywalny dopiero od SP2
A co konkretnie *nie działało* przed SP2? Tylko nie pisać *koronnego argumentu*, że USB 2.0 bo zjem na śniadanie ;)
Każdy nowy system jest na starcie "totalnie spierniczony" bo producenci oprogramowania i sprzętu, który wyszedł przed jego opublikowaniem nie mogli przetestować swoich cudeniek pod względem zgodności.
Dely: W moim wypadku to wynika z tego iz zona ma notebooka z vista i sa caly czas klopoty z nim.
Patrz wyżej.
Po drugie czytalem kilka artykulow na temat visty i wile firm nie przesiada sie na viste a te ktore sie przesiadaja maja klopoty.
Patrz wyżej. U mnie w Firmie pracują komputery z DOS - bo więcej nie potrzeba. Jak ktoś kupuje Vistę, bo chce mieć wszystko co najnowsze, a nie sprawdzi wcześniej kompatybilności to jest sam sobie winien.
To ze Microsoft przedluzyl sprzedaz systemu windows xp i zezwlil na downgrade visty do xp to fakt i mozesz zadzownic do Microsoftu i sie popytac. A to juz swidczy o czyms.
Świadczy o tym, że chce sprzedawać XP, bo część oprogramowania nie jest kompatybilna z nowym systemem. Czy to wina Microsoftu? Gry z Atari XL/XE nie uruchomisz na Atari ST i z tego powodu nie wolno kupować ST, bo jest "totalnie spierniczone"?
Ja do tej pory na stacjonarnej maszynie w domu uzywam Win 2000 a gdyby nie kilka niedogodnosci w Win NT 4.0 to bym powrocil do tego systemu.
No i bardzo słusznie. Wystarcza Ci Windows 2000 - korzystasz z Windows 2000, korzystasz tylko z terminali - używasz DOS lub Linuksa bez KDE / GNOME. Ja gram i mam Windows XP oraz konsole.
Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.