Czy jest juz gdzies dostepny caly sofcik z konkursu? Bo jakby co, to ja juz mam i moge uwolnic...
Prowadzę stronę dla obłąkanych: http://atari.online.pl/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Sofcik z konkursu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy jest juz gdzies dostepny caly sofcik z konkursu? Bo jakby co, to ja juz mam i moge uwolnic...
Ale którego konkursu?
niemieckiego... a byly w miedzyczasie jakies inne?
No w midzyczasie to na atari nie, ale wogole to bylo z 1000'siac.
Tak wiec niesprecyzowane pytanie powoduje zaklopotanie ;)
BTW.
U nas w firmie, klient otworzyl ticket tej tresci:
"Please disconnect the 2 hard drives currently connected to our server and give them to our messenger when he arrives."
Tak wiec czarny poszedl i wyciagnal 2 pierwsze dyski z RAID'a. Oczywiscie zrobil zle bo klientowi chodzilo o dysku USB podpiete do server'a. Ale nie mozna go do konca winic, bo klieta nie specyzowal o ktore dyski mu chodzilo.
Myslalem, ze post na forum _8-bit_ _Software_ na _Atari Area_ sam z siebie wyjasnia, ze nie chodzi o konkurs mokrego podkoszulka na plazy w Acapulco...
poślij Vaskowi, jemu widze brakuje kilku szt.
O to ja też może poproszę. :)
No to zeby sie nie rozpisywac do kazdego z osobna, wieczorem po pracy wrzuce na serwer i podam namiary.
No to wrzucilem razem z komentarzem i wszystko jest tutaj.
A moglbys (po tych duzych uzupelnieniach) spakowac calosc, bo ten plik jest dosc stary...
Kaz, dzięki za brakujący stuff !
Zrobimy, zrobimy. Troszke cierpliwosci. Grzeniu - prosze bardzo.
Wersja 1.1 gry Mule Wars juz na atari.online.pl, razem z komentarzem.
Brawo Kaz za zdobycie reszty softu. Co prawda w Mule Wars to mnie cały czas pokonuję a ta druga growa pozycja to jakościowo dobra na jakiś 1981-2 rok ( ;) ), ale nic to!
Aha, sprawdź maila! :)
Kaz, dlaczego nie mozna pobrać Mule Wars v1 i v2 ?
Nie wiem dlaczego nie mozesz. Wszystko wyglada ok.
U mnie też ok.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Sofcik z konkursu
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 66 zapytań