no właśnie...)
też bym się bardzo chętnie wybrał...
boję się swoim autem, bo po wizycie w aso wróciło do niego na lawecie :)
i jest tak jak przed oddaniem do niego...:...
tylko kasy w portwelu mniej
zajebiste są serviwy w trójmieście...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » forever 9
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no właśnie...)
też bym się bardzo chętnie wybrał...
boję się swoim autem, bo po wizycie w aso wróciło do niego na lawecie :)
i jest tak jak przed oddaniem do niego...:...
tylko kasy w portwelu mniej
zajebiste są serviwy w trójmieście...
Witajcie w Nowym Roku.
Postaram się na party być. Ale czy zobaczymy się na foreverz czy innym Party to się jeszcze okaże.
Pozdrawiam
Kasia vel Cobra/Samar
AS: Ponieważ jest mniej/więcej połowa lutego i jest to okres, w którym miały "rozwikłać" się pewne sprawy odnośnie możliwości mojego wyjazdu na forever-a, więc informuję, że w związku z tym, że z początkiem marca rozpoczynam nową pracę moje prawdopodobieństwo pojawienia się na zlocie będzie bliskie zeru :| Życzę miłej zabawy i proszę o wypicie browarka za moje zdrowie ;)
Obawiam się, że to za zdrowie partyzantów trzeba wypić. Zwłaszcza zdrowie w sobotę nad ranem...
Czy wybiera się ktoś z Krakowa na party?
[...]
sorki że OT, Pin zajrzyj do wątku o stacjach do apple2
Mamy jedno wolne miejsce na trasie Częstochowa - Trencin - Częstochowa. Ktoś chętny?
A ładne te mamy?
Epi, "Mamy" w tym wypadku to czasownik, a nie rzeczownik w liczbie mnogiej.
Przeczytaj swój wcześniejszy post jeszcze raz. ;)
A serio - tylko jedno miejsce? Nie znajdzie się drugie? :)
tia, ale to "mają" wskazuje na "mamy" jako rzeczownik liczby mnogiej ;)
Heh, sorki, nie zauważyłem ;) poprawione.
Epi: Tylko jedno jest wolne. Drugie jest zajęte przez Powr00z'a.
To dupa blada. Potrzebne dwa miejsca, najlepiej z Krakowa, opcjonalnie gdzieś z Górnego Śląska.
jak się Kraków dogada wreszcie co do składu to może coś więcej będzie wiadomo. Jutro po 21:00 może będzie więcej konkretów. Mam nadzieję.
Drewniak, niezaleznie czy pojade czy nie to i tak byloby chyba calkiem milo jakbys jechal swoim pierdzikolkiem. No chyba ze wujek Epi wykminil juz cos innego.
Jakby co mam dwie wolne miejscowki. Jade w piatek rano, oczywiscie z Katowic. Krakowiacy, dogadajcie sie kto i jak jedzie, wstepnie w kolejce na te dwa miejsca byl The pink i Yerzmey lecz pewnie do tego czasu sie sporo pozmienialo.
Przetasujcie się tak, żeby były dwa miejsca w jednym samochodzie wolne.
Ból jest taki, że mogę wyjechać z krakowa dopiero o 11:30, najwcześniej 10:30, spod agh.
Dracon__: o ktorej rano?
lewiS: miedzy 8 a 10.
lewisior: zagadaj z jellem może się uda Ciebie dobić do nas. Bo niby jedziemy w trzy osoby, ale z drugiej strony jedziemy Zorro Corsą :( No i musiałbyś w czw. być u mnie (to chyba nie problem?).
Czy ktoś przejeżdża przez Toruń ? ;-)
Jak wygląda sprawa noclegów na partyplace ? Pytam, bo nigdy nie byłem a teraz się zastanawiam, czy nie jechać ...
Mam nadzieję, że wszyscy wrócili z party cali i zdrowi. Pozdrowienia dla wszystkich, z którymi miałem okazję się napić! Do zobaczenia na kolejnym zlocie!
Kyrie elejson...
Melduję dotarcie Drewniakolotem do domu... Padam na mordkę.
Dzięki za super zlot ;P. Było naprawdę ekstra, potrzebowałam tych paru dni z daleka od wszystkiego (od zasięgu sieci Plus tez ;D).
Wyniki compo sa juz na stronie Forevera oraz u mnie. Gratulacje dla zwyciezcow kompotow!
Ja wlasnie dotarlem. Nie bez problemow, bo trzeba bylo ratowac Jello, Delyego i Lukasza (taki amigant), ktorzy mieli wypadek tuz po wyjechaniu z party place. Na szczescie nic sie nikomu nie stalo, ale samochod ucierpial i troche pewnie bedzie naprawa kosztowac....
Anyway, party bylo super i mam informajcje z pierwszej reki, ze za rok Forever takze sie odbedzie na 100% chociaz moze byc lekkie wachniecie z data. Tu organizerzy po prostu walcza z Breakpointem, ktory jest tydzien po Foreverze i stad niska frekwencja komodorokow na party.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » forever 9
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 64 zapytań