Czy ktoś z użytkowników AA gra może w FIFA 08 i chciałby sobie popykać przez sieć? Wiadomo, że po pewnym czasie gra z komputerem nie sprawia już specjalnych trudności :)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » Może mały meczyk?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś z użytkowników AA gra może w FIFA 08 i chciałby sobie popykać przez sieć? Wiadomo, że po pewnym czasie gra z komputerem nie sprawia już specjalnych trudności :)
popykałbym z Wami, ale w poważną piłeczkę (czyt.PES) a nie "tworzywo sztuczne":P
Ja mam za malego pilkarza ;P Zatrzymalem sie w rozwoju na Sensible Soccer :D
Dely : chetnie na xbox Live
Gepard : w tym roku powazna pileczka to Fifa 08 , PES taka kicha ze tylko ich roztrzelac , a mowi to stary weteran :)
FIFA 08??? nie dzięki, postoje. Ja tam w PES-a gram od pierwszych wersji na PSX-a i pierwszych na grzyba; więc też jestem kombatantem, zresztą wystarczy poczytać recenzje...FIFA jak co roku jest cieniutka, ale pal licho recki, trza samemu zobaczyć w akcji...FIFA to plastik i tyle. Zresztą Kanada stoi bardzo wysoko w rankingu u Blatera...:P
co do Sensible...fakt najlepsza piłka ever...potem SWOS, Goal III i póżniej długo długo nic:P
na PC-cie w PES2008 nie gralem , na PS3 animacja katastroficzna , na Xbox 360 bardzo srednio a konsole nex gen
i ten brak licencji dobija , gdzi GKS Belchatow ? :)
licencje żaden problemik, od zawsze (nawet na PSX-ach) chodziły po sieci save'y z apdejtami na wszystkie ligi/aktualne składy itp:)
no fakt ale w fifa wszystko na tacy
trzy przykładowe, ale jakże trafne opinie o o F08 z mediów zajmujących się recenzjami dla giercmanów:
1. "Nowa FiFA jest bezpłciowa jak anioł.Z jednej strony mamy największą zmianę od lat (nowy tryb Zostań Gwiazdą), ale jesli chodzi o same kopanie piłki jest to ciągle ta sama nudna FiFA."
2. "Jak zwykle z wielkiej chmury ledwie kapuśniaczek. Jeden nowy tryb to wszystko, na co stać było EA Sports w tym roku."
2. "FiFA na PC powinna wreszcie zdechnąć, a przynajmniej przydałby sie dla EA cios finansowy w postaci niewielkiej liczby sprzedanych egzemplarzy. W przeciwnym razie jeszcze przez 10 lat wciskać będą nam tylko lekko sptachowane poprzednie edycje. W tej nie ma prawie nic nowego - zawodnicy to ślamazarne łamagi, zaś piłka porusza się jak...piłka LEKARSKA."
Pewnym jest to, że Darth na pewno by nie powiedział: "Zajebiste!!! w to gram!!!":P
ciekawe jak to zrodlo opisalo PES ?
francuskie media tak ocenily PES :
na PS2 - 17/20 na X360 - 15/20 na PS3 - 15/20 na PC - 15/20
FIFA 08 :
na PS2 - 12/20 na X360 - 17/20 na PS3 - 17/20 na PC - 12/20
jest roznica miedzy konsolami next gen i wersja PC
to żrodło opisało też PES 2008 i stwierdza iż długo jeszcze panowie z EA będą czyścić buty Konami.Faktycznie na konsolach PES wypadł słabiej niz poprzednia wersja (szczególnie PS3) ale na grzyba stwierdzili że FIFA to ścierwo nie warte splunięcia.
jak mam być szczery to obie gry są nudnawe... moze ustawmy sie na jakis meczyk w Trencinie co ? własnymi nogami grając...
X-Ray, mas rację, jestem ZA :) (choć na dobra sprawę nie umiem zbytnio grać ;) )
Mozna tez na Xbox live tyle ze kto placi tyle kasy za Live co by raz na jakis czas sobie pograc ? Gierce tez sa drogie, no ale sa na to sposoby ;) Tymbardziej ze tego typu gry nie sa moja pasja (wogole gram rzadko dlatego mam xbox'a 360 a nie wypasionego PC). Ostatnio meczylem troche Halo 3, w sumie niezla gierca, ale wole Call Of Duty albo NFS, a najbadziej to Godfather lub Poker Turnament ;)
Fife ma na xbox'a i na telefonie ;)
Mozna tez na Xbox live tyle ze kto placi tyle kasy za Live co by raz na jakis czas sobie pograc ?
Według ostrożnych szacunków - około 7 milionów ludzi.
Dely: jak ktos duzo gra to i owszem, jest niezle. Mialem za free 1 miesiac jak kupilem konsole, ale jak sie nie ma zbytnio czasu na granie to zbyteczny wydatek. Szkoda ze nie ma warcrafta na xbox'a 360. Przy tym to fajnie by sie gralo na Live'ie.
ja gram czesto w pokera na Xlive
monsoft : grales w Command & Conquer ?
Kiedys tak. Ja akurat gustuje w grach typu Diablo i tak szczerze, to chyba najwiecje siedzielm przy tej grze.
doom 3
w 1080p i 5.1dts nie znam lepszej gry :)
*i sram pod siebie
doom3 ??? nudny, po 1 godz gry juz nic sie nie dzieje
W PES pomyka mój facet cały czas na PSP i chwali sobie bardzo, również narzekając, że FIFA posysa przy porónaniu.
A ja wole MMO, ale typu World Of Warcraft ;D. Swoją drogą na Diablo też przejebałam masę czasu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Może mały meczyk?
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 57 zapytań