Tak wiec zgralem wlasnie wszystkie odnalezione zrodla OUR5OFTu, nie bylo zle.
Juz po tygodniu kombinowania (stacje dyskow, zasilacze, okablowanie - tak to jest jak sie ma Atari z czytnikiem CF i nic wiecej) udalo mi sie skopiowac zawartosc wszystkich dyskietek (bedzie tego prawie 20), i to bez bledow.
Wsrod tych plikow znalazla sie pewna niedokonczona gra (choc niewiele jej zostalo do dokonczenia), gotowy jest caly silnik w zasadzie i duza czesc grafiki (tym bardziej ze to konwersja z C64), tak wiec pozostaje to dokonczyc... jak to prosto brzmi... na szczescie kod jest ladny i dobrze opisany.
A dla wszystkich ciekawych filmik z tego co na szybko udalo mi sie wygenerowac. Sorry ze tak malo strzelalem, ale nie styka mi wtyczka :)))
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje