1 Ostatnio edytowany przez grzeniu (2007-08-25 16:45:38)

http://img524.imageshack.us/img524/5140/aappclv5.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/5140/aappclv5.451d105806.jpg

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

2

Niby bajer, ale .... ja jakos nie wyobrazam sobie ogladania www na takich malych ekranach.

3 Ostatnio edytowany przez grzeniu (2007-08-25 17:06:57)

fak(t). przeglądanie serwisów www może przyprawić o ból głowy i niepotrzebnie nadszarpnąć nerwy. co innego choćby słuchanie sapów :)

PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

4

I to jeszcze na internet eksplorerze :/

TO na moim telefonie Opera mini (najnowsza bera) wygląda poprostu jak wersja na desktopa... a na win mobile jak kupa :)
Zrypany jest ten system. Z czym do ludzi MS ? :)

ps. miałem telefon na win mobile i przez rok jedno z bardziej bezproblemowych urządzeń ipaq 1941 :)

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

5

symbian sux, win mobile sux ... wszystko sux ?

PIN ready logo

6

symbian mniej sux :)

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

7

Grzeniu - ja myslalem ze zamiesciles te fote zeby zawstydzic Tworce AA ;P W dzisiejszych czasach to skandal i sromota jesli strona poswiecona IT nie prezentuje sie dobrze na urzadzeniach mobilnych.
Chodzi o to panowie, ze aby nawigacja na PPC czy komorce nie przyprawiala o bol glowy, tworca strony musi to uwzglednic i zrobic wersje mobilna.

8

Też tak myślałem. A przecież tak łatwo wcisnąć SHIFT+F11. :)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

widze ze masz neta w kibelku ;

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

10

A nie lepiej tapnac Menu-> View -> Desktop? O wiele lepiej imho. Prznajmniej mozna znalezc wszystko, bo jest w tym samym miejscu.

11

nosty napisał/a:

Grzeniu - ja myslalem ze zamiesciles te fote zeby zawstydzic Tworce AA ...

To też miałem na myśli ;)

PIN ready logo

12 Ostatnio edytowany przez macgyver (2007-08-26 19:31:37)

To może od razu wkleić zdjęcie z konsoli 80*25 z lynxem i także zawstydzić Twórcę A-A ? :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Bez przesady panowie... za jakiś czas problem rozwiąże się sam.... parę lat... technologia produkcji wyświetlaczy idzie do przodu i wszystkie przenośne gówna zaczną obsługiwać wyższe rozdzielczości ;)

13

Jeszcze może wersję na zegarki byście chcieli?

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

14 Ostatnio edytowany przez grzeniu (2007-09-02 12:34:24)

dla mnie może być i na WAP ;)

btw. GSPlayer + ASAP plugin gra bardzo przyzwoicie.

No i we Froggera (MAME) można pocieniować

http://img257.imageshack.us/img257/1995/ppcmamevq7.th.jpg

PIN ready logo