Wielki szacun dla Ryśka za zorganizowanie kolejny raz megawypas party!!! Rysiek rządzi i wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
PS. Wpisujcie miasta!
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Wielki szacun dla Ryśka 2.0
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wielki szacun dla Ryśka za zorganizowanie kolejny raz megawypas party!!! Rysiek rządzi i wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
PS. Wpisujcie miasta!
Respect 4 Rychu!
W tym roku przetestowalem kapiel w rzece. Polecam staniecie plecami do uskoku i oparcie sie. Wtedy spadajaca z gory na cialo woda robi piorunujace wrazenie :)
Policja SUX!
Rysiek rządzi i wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
PS. Wpisujcie miasta!
Na drugie mam Rysiek, moj ojciec ma Rysiek, ale............
koniec OFF ;]
szacun:)
Szacuneczek Rysiu!
Sorka za brak pracki z mojej strony. Urloping mode itepede. Na następne bedę coś już mieć.
Dziękówka raz jeszcze! :)
Kraków!
P.s. Dziękówa jak stąd do Bangladeszu dla odpowiedzialnych za organizację oraz dla wszystkich gości, dzięki którym kyrie elejson czynny był całą dobę.
Na naszym partyyyyyyy
Jest pełna kultuuuuraaa....
Kyryje elejson i szacuneczek dla Rysia ;).
Było lepiej niż rok temu, i pewnie gorzej niż będzie za rok ;).
Lodz - Glucholazy dwa bratanki!
Wielkie dzieki dla Ryska oraz dla suczki Zuzi, dzieki ktorej Rysiek mial pretekst zeby wychodzic z domu w srodku nocy na spacery na partyplace ;)
Pruszków
Rysiu było zajefajnie i mam nadzieję że spotkamy się w Głuchołazach jeszcze wiele razy.
Wielkie dzięki.
Podziękowania dla organizatora :)
Lublin
Party Rulu, obysmy sie spotkali jeszcze nie raz.
Wszystkim tym którzy przyjechali na party do Głuchołaz ,serdecznie dziękuję, a tych których nie było serdecznie zapraszam za rok.
Pozdrawiam
RYSIEK_M
Gratulacje dla organizatora, gratulacje dla wszystkich wystawiających coś na party. Dla tych wystawiających buteleki za drzwi też :)
Ogromniaste podziękowania dla Ryśka, za zorganizowanie kolejnej, wspaniałej imprezy. Na takie party jeździ się z przyjemnością, nawet jeśli jest tak daleko. Wspaniała atmosfera, świetna pogoda. Ogólnie wszystko rulez.
Mega-rólu-podziękowania również dla wszystkich uczestników.
Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki. Zaryzykuję stwierdzenie: Do zobaczenia za rok. :)
Moje podziekowania byly konkretniejsze ;)
PS. Doszedl email odnosnie plecaka?
Właśnie dotarłem do domciu - Rysiu, jesteś przesympatycznym człowiekiem i robisz świetny zlot, moje gratulacje, dzięki za wspaniałą imprezę :)
Byłem pierwszy raz na zlocie w Głuchołazach i jestem bardzo zadowolony :)
Respekt dla wszystkich, którzy byli :) Zabawa była przednia :)
Vasco plecak jest , jutro wyśle.
RM
Chojna (Szczecin)
był GICIOR - BIG TX !
Witam i pozdrawiam: bylem, spoznilem, wypilem, super zabawilem !:)
Bawilem sie doskonale ! Poznalem wielu fantastycznych Atarowcow.
Szkoda ze jednak bylo nas tak malo. Brakowalo wielu osob ktore byly rok temu, ale mam nadzieje ze nastepnym razem beda wszyscy z lat ubieglych :)
Do zobaczenia za rok !:)
Policja SUX!
Tak wlasciwie to policja ma tu malo do gadania - problem jest raczej z tymi ktorzy ja wzywaja...
... przypomne ze pierwszego dnia policja przyszla jeszcze przed godzina 23:00 !! Niestety gdzies przy szkole mieszka jakis szalony nerwus :( ... albo Commodorowiec :D :D
ps. tym postem wlasnie dorastam i staje sie 16 bitowy :)
spoznilem
Cieszę się że to napisałeś. Szkoda tylko że nie dopisałeś że prawie 2h, przez co wszyscy później dojechaliśmy.
Jeszcze raz dziękuje za super imprezkę i pozdrawiam Cię Rysiu.
Baj de uej, pozdrowienia jeszcze dla Pinokiowej, Pticowej, Pigulastej, Vidolowej i nieobecnej już wtedy Vascowej za obalanie winka na schodach ;). Dla Gzynia za materac. Dla Mikerów za kołderkę nad ranem i kawę (~!), dla Radiego za wycieczkę do Cześków i dla ekipy Krap-Drac0 za gadanie i kawały opowiadane do późnej nocy przy ognisku a potem na party plejs ;).
W sumie to tyle pamiętam na tą chwilę, bo dalej czuję masakryczne zmęczenie i jeszcze pewnie dziś będę spała długo :).
Party było fpytę a nawet lepsze. Za rok będzie jeszcze większa BORUTA ;P. Nie ma takiego poziomu......... :D
Zielona Góra
Nie uczestniczyłem zbyt aktywnie, na party place pojawiałem się i znikałem, przy okazji z rodzinką zdążyliśmy pogonić po okolicznych górkach i też do Cześków.
Niemniej party było QL, a organizacja przez Ryśka, pierwsza klasa.
Pozdrowienia.
Czy jest jakiś jeden dropzone na zdjęcia? Mogę parę swoich dorzucić.
Mailowo do Kiera aka delego, albo do Azbesta, ew. do Krapa ;)
Proponuję do Azbesta albo Krapa albowiem zaprawdę powiadam, że jutro wyjeżdżam nad morze i wracam w następny piątek. A potem info puścić do mikera lub lewiSa, którzy zupdatują stronę.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Wielki szacun dla Ryśka 2.0
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 56 zapytań