znalazłem przypadkiem - niezły bajer :)
http://jledger.proboards19.com/index.cg … 1167546608
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » ciekawostka - małe,drewniane commodore
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
znalazłem przypadkiem - niezły bajer :)
http://jledger.proboards19.com/index.cg … 1167546608
"Holy macaroni! That's awesome!" Teraz trza poszukać chętnego do przeniesienia pomysłu na atarowy grunt.
Hehe, to zawsze Atari było z drewna i ze stali. No cóż - ciągnie wilka do lasu na starość. :P ;)
A btw. fajny projekcik tylko po cholerę pociągnięty tym srebrnym...
Na moj gust, w srodku siedzi plytka od tego shackowanego joya C64. Ostatnio mozna je nabyc na Allegro za ~80zl.
Takze w przypadku Atari 8-bit odpada na razie.
Mnie się pomysł podoba - wogóle tego typu idea nie jest w moim przypadku zła ze względu na "ekonomikę wolnego miejsca". Jednak z ta miniaturyzacją to bym nie przesadzał. Rozmiar raczej wyklucza poważniejsze zastosowania. Gdzieś na forum był prezentowany link do strony z Atari laptop. Tamto rozwiązanie, oparte na Atari XE Game System, choć dyskusyjne w kwestii samego wykończenia zdaje się być bardziej sensowne i bardziej do mnie przemawia.
:)
Takie coś chce zrobić Rocky, lecz na bazie 800XL. Wsadzi płytę microAT z video onboard, HDD 2,5" i będzie udowadniać wszystkim (na emulcu) że ma najszybsze Atari :)
Wow, Rulezja!
a już myślałem..... :) - z tym drewnem - to ostrożnie proszę :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » ciekawostka - małe,drewniane commodore
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 61 zapytań