oj chyba panie Mc Master nie masz racji .... neo bije je na głowe :)
A ciekawe jeżeli chodzi o sposób działania można było wymyślić nowego?
mcmaster (razem) a nie mc master(osobno)
stawiam na protrackera.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » PT ist der beste!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oj chyba panie Mc Master nie masz racji .... neo bije je na głowe :)
A ciekawe jeżeli chodzi o sposób działania można było wymyślić nowego?
stawiam na protrackera.
w 6-tej czesci kursu assemblera zajmiemy sie tym problemem, sprobujemy znaleźć coś szybszego od lda $ffff, sta audc1 na 0-page :)
Niech ci będzie leniuchu .....
Pigula na jakiej podstawie twierdzisz ze Neo bije na glowe PT. Moze na podstawie wysluchanie Crimson.neo, pewnie spodobalo ci sie to rzężenie.
neo przeciez chwyta rowniez mody a nie tylko pliki *.neo,
(a tych mam ponad 200MB z ST) do tego dochodzi sam design (fakt zrypany z TMC - ale dla mnie rura) i sposób obsługi programu... (głownie chodzi mi tu o obsługę podkatalogów i zastosowanie ścieżki - dla mnie bajka) czekam na kolejną wersję zawierajacą poprawkę 2 bugów (a może i nie bugów - ale rzeczy które mnie denerwują) .. no i jest to program rozwijający się bo nie wierzę aby autor zaprzestał nad nim prac (IP i PT - stanął w miejscu a szkoda )
w 6-tej czesci kursu assemblera zajmiemy sie tym problemem, sprobujemy znaleźć coś szybszego od lda $ffff, sta audc1 na 0-page :)
mniam, mniam
MT? NEO? I tak najlepsza jest TRINITY!!! 8)
No... jeszcze kobieta w czerwieni. :P
Matrix suxxxxxxxxxxxxx.Oczywiscie Matrix 2.......hehehehe
matrix2 jest zajebisty - malowniczo leja sie po mordach i w przeciwienstwie do 1 nie udaja, ze chodzi o cos innego :)
Pieknie grubshy powiedziane. Normalnie kwintesencja recenzji M2 - lepiej bym tego nie ujal.
jedyny Neo ktory rulez to........NEO GEO i koniec tematu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » PT ist der beste!
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 47 zapytań