Hellou again.
Zebrałam się i:
Zreinstalowałam system (z powodzeniem)
Zainstalowałam SP2 (również z powodzeniem - ten error z FF 1.5 ze stronami to chyba była wina tamtej wersji FF, z 2.0 jest ok)
Zainstalowałam AVAST!'a, AVG AntySpy, postawiłam zaporę Windows (tyz już nie mam syfu, zeskanowałam też dla pewności jakimiś programami które mi znajomy podrzucił).
Ściągnęłam i zainstalowałam sobie dostępne aktualki (poza tą, która sprawdza czy mam orginalnego windowsa :P).
Teraz pytanie bo znowu się coś bangla...
Kto ma Neostradę?
Bo nie wiem czego to wina, ale chyba Neo, bo przed reinstalką też wydziwiała cuda, a teraz nie lepiej, mianowicie użytkowanie netu jest spoko, póki ... nie odpalę kilku stron, nie ściągam czegoś, nie odpalę World Of Warcraft, bo... gnojek się rozłącza :/ .
Konkretnie to nie jest to zwykły disconnect, że od razu się łączy na nowo, ale resetuje mi się modem :/ . Nie przekroczyłam limitu tranferu, to na pewno (sprawdzałam). Nie korzystam z programiku Neostrady, tylko z łącznika systemowego (Internet ADSL - to co mówił chyba Laootek).
Czy jest na sali jakiś user Neo (tej nowszej wersji z limitem) i ma podobny problem, lub się z tym spotkał i wie o co biega?
Ogólnie nie jest to jakiś ogromny problem z powodu którego się powiesze na bezprzewodowym telefonie, bo w normalnym użytkowaniu jest to do zniesienia, ale nie jak chcę w WoW pograć, bo te DC są wkurzające wtedy jak cholera, zwłaszcza, jak robię ważne questy :( . No i jak muszę ściągnąć jakiś większy plik...
So, anyone?