A więc stało się.
Nie czekając na Seriousa puszczam neo w świat.
Do ściągnięcia:
ftp://epith.fm.interia.pl/neo.zip
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » NeoTracker 1.0
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A więc stało się.
Nie czekając na Seriousa puszczam neo w świat.
Do ściągnięcia:
ftp://epith.fm.interia.pl/neo.zip
Epi cycu nie wiesz, ze wszystkie nowosci podsyla sie do szefa najpierw ? :lol: ;) :lol: ;)
... przecie NEO to ja mam już od ponad miesiąca ... Dely? Allle oczzzo chodzi??
Chodzi o to zebys wyslal to Dely-emu a on udostepni to wszystkim a nie tak jak ty zrobiles, cycu jeden :)
Wed Nov 13 20:57:39 2002 Connecting epith.fm.interia.pl [IP=213.76.176.163:21]
Wed Nov 13 20:57:39 2002 Socket connected, Waiting for welcome message.
Wed Nov 13 20:57:40 2002 220 Witamy na serwerze FTP w INTERIA.PL
Wed Nov 13 20:57:40 2002 USER anonymous
Wed Nov 13 20:57:40 2002 530 User anonymous access denied.
Wed Nov 13 20:57:40 2002 Error occured!
Epi - wrzuc do Dely'ego. Bo ten link co podales nijak nie dziala.
Pinokio - to czemu nic nie mowisz .... ???
k**** mac. co to za amatorka panowie. rilisy przysyla sie do chiefa deliego, w celu umieszczenia ich na tymze super szybkim serwerze i masowym, super szybkim rozprzestrzenieniu w galaktyce.
...a nie ja potem _klikam_ specjalnie na ten topik jako pierwszy z reszty innych, z glupia nadzieja, ze dokonam prawidlowego zassania. i kupa. a tak chcialem zobaczyc co za software sie teraz produkuje na a8.
popelina.
To to wiadomo teraz, dlaczemu Pinokio to Pinokio :!: :!: :!: :lol:
k***a mac. co to za amatorka panowie. rilisy przysyla sie do chiefa deliego, w celu umieszczenia ich na tymze super szybkim serwerze i masowym, super szybkim rozprzestrzenieniu w galaktyce.
...a nie ja potem _klikam_ specjalnie na ten topik jako pierwszy z reszty innych, z glupia nadzieja, ze dokonam prawidlowego zassania. i kupa. a tak chcialem zobaczyc co za software sie teraz produkuje na a8.
popelina.
ARS - chlorze - przyjezdzaj na last 2k2 - mamy do popicia ;-)
nie ma żadnego Neo Trackera, to była sciema, zaraz Wam puszcze HyperPlusPowerMega Tracker v.6.0, oto link
ftp://supersoft.atari.org/hppmtv60.zip
hmm, tebe niezle to jest!! planujesz moze dodanie kilku istotnych i umilajacych prace dupereli? przydalaby sie obsluga podkatoalogow, i co najwazniejsze wykorzystywanie calej pamieci kompa, a nie tylko 256k. poza tym dlaczego tab'em nie przeskakuje sie pomiedzy oknami, tylko spacja? minus. poprawic. i dlaczego nie mozna kopiowac calych patternow? minus. zapisywanie tez mi nie dziala. minus (chyba ze to wersja demo). tebe, co to za szit?
w kazdym razie - calkiem wypasiony ten tracker (fajne logo). z uwaga bede sledzil kolejne rilisy.
powodzenia w dalszym developingu :>
... Tera ja .. NeoTrackera dlatego nikomu nie dałem, gdyż nie zostałem upoważniony przez autora do dalszego rozpowszechniania tegoż softu. Poza tym Neo jest jeszcze w fazie (??!) alfa - i do niedawna nie było wiadomo, czy tracker zostanie puszczony w obieg teraz, czy kiedyindziej (cokolwiek by to znaczyć nie miało). Chodzi o kilka bug'ów i konwersję modów do formatu NEO - następna wersja będzie zaopartrzona w A i inne "komendy" ... hehe.. znane z formatu mod.
Tera wim, że w tym momencie NEO w obecnej wersji idzie w obieg, więc przy najbliższej okazji, kiedy dorwe się do neta wyśle do sajtAdmina odpowiedni pliczek i sprawa będzie załatwiona (no chyba, że wcześniej zrobi to EPI). Jeśli ktoś nie wierzy w istnienie Trackera, a autorytetem jest dla niego Nietoperek/Ptica/TRS:: to zapraszam; imć osobnik widział ten wynalazek na własne gały (??) ... Oczywiście w czasie trwania Sztabu kr. Małopolska, który odbył się w zaciszu ... aaaa a tam; po prostu się odbył i tyle.
JIL4ever!!!::
:: Pinokio/Allegresse ::
Chłopaki, nie jarajta się tak .... Będziecie MOD-ulować muzykę ;-)
w siódmym pocie ustawiać dźwięki a na party.... znów nie będzie MOD-compo !!! :lol:
Tebe farfloclu ten link tez nie dziala .... czy naprawdę nikt nie ma porządnego ftp'a aby udostępnić te pliczki szerszej masie ludzi ?!!!
Chętnie się tym zajme majlowac z nimi na adresik zamieszczony w stopce .... już ja się nimi zajme !
... Tera ja .. NeoTrackera dlatego nikomu nie dałem, gdyż nie zostałem upoważniony przez autora do dalszego rozpowszechniania tegoż softu. Poza tym Neo jest jeszcze w fazie (??!) alfa
Po to sa wersje alpha .... Eric Raymond powiedzial kiedys "Release early,release often" - co wprowadzone w zycie powoduje szybszy i efektywniejszy rozwoj kodu i co wazniejsze audyt tegoz przez wieksza liczbe par oczu i pojedynczych mozgow ;-)
Dlaczego nie chcemy wprowadzic tych zasad w zycie na platformie 8bit
Open Source jest milutki w tej materii ..
Trolle odpusccie sobie komentarze na temat idei Open Source ...
natomiast ciekawe co sadzicie o udostepnianiu kodu utilsow, gier, itp na a8 ?
Solo/NG zdaje sie juz w 1996 roku publikowal kody swoich (niektorych)
FX! Taquart - playery, IRQ loader ... itp ... Wiem ze niewiele osob to przerabialo potem i dzielilo sie spowrotem z autorami .... ale no wlasnie co o tym sadzicie ... Epi - udostepnij zrodla .. Nie bojmy sie udostepniac kodu ...
mikey zagrzewaj przedział dla pozostałej ekipy Libation Train :)
i nawet nie myśl o tym aby nie pojawić sie na LP2002 !!!!!!!!!
mikey zagrzewaj przedział dla pozostałej ekipy Libation Train :)
i nawet nie myśl o tym aby nie pojawić sie na LP2002 !!!!!!!!!
Spoko - pracuje juz nad implementacja urlopu.... Na razie 99% ze bede ...
I jesli juz to raczej jednak LT2002 winter edition ... vasco - szykuj czujki na dworcu ... ;-)
Oops - chyba w zly watek sie wcielismy ;-)
Mikey nawet nie myśl aby się nie pojawić- jak Cię nie będzie to bomba via post wyśle :)
Mikey nawet nie myśl aby się nie pojawić- jak Cię nie będzie to bomba via post wyśle :)
Tylko bez pogruszek ;-) Ale z waglikiem czy bez ?
wedle uznania :)
plaplapla...
bo tak to jest jak ludzik siedzi na necie raz na tydzień...
Z resztą może to i dobrze bo wykryłem małą pluskwę.
i błędy w instrukcji.
Pośpiech jest złym doradcą...
W środę, tzn. pojutrze do Dely'ego pójdzie to co trzeba...
...
Pinek...
Nie wiem, czy wiesz, ale ten Neo, którego Ty posiadasz... to jest... SYF!!
w porównaniu do tego, co skończyłem tydzień temu.
wienc siem z deczka zastanuff co piszesz...
a zresztom... dzwoniłem do ciem ;)
Szkoda tylko że mam taką słabą wyobraźnię i cały prog jest w dizajn teemca...
cycu to nie ja tylko jeden kumpel co go spotkałem dzisiaj w ałtobusie jadonc do szkoły ;)
pozdrowienia od koleżanki - może bedzie ze mną na laście ;)
Epi! Cóś się kurna nie ściąga! Podeślijcie jeśli łaska na emilka...
kolejny sie nacial :) akson. orientuj sie -- przeczytaj caly topic :)
Idźcie wy wszyscy już spać, dobrze??? ;)
Jeszcze trochę... Jeszcze trochę...
Jutro przecież nie trzeba wstawać do szkoły :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » NeoTracker 1.0
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 74 zapytań