Tutaj mozna sobie poczytac co i jak:
http://www.allegro.pl/item130923632__ew … alcon.html
/// more for your atari ///
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Interfejs PS/2 (klawiatura + mysz) dla ATARI ST/E/MEGA/TT/FALCON
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj mozna sobie poczytac co i jak:
http://www.allegro.pl/item130923632__ew … alcon.html
Czy to jednorazowa sprawa, czy można będzie kiedyś jeszcze od Ciebie dostać coś podobnego ?
A właściwe w co się to wtyka do Atari ?
Interfejs wtyka sie w zlacze klawiatury zamiast oryginalnej).
Nie, to nie jest jednorazowa sprawa, mie ma problemu gdybys chcial w przyszlosci. Gdybys kiedykolwiek chcial sobie sprawdzic to mam nadzieje niedlugo pod adresem strony zamieszczonej w moim sigu powinno juz cos byc.
A ten mój Eiffel to kiedy do mnie trafi ???
Sukkor no musialem dorobic obudowe, troche to zajelo, jest juz gotowy, tylko wyslac zostalo.
Interfejs wtyka sie w zlacze klawiatury zamiast oryginalnej).
No tak - rozwiązanie najbardziej oczywiste :) Mnie tylko dziwi że to stało się wszystko jakieś takie zgodne ze sobą...
A ma to jakiś procesor w sobie ?
Nie, to nie jest jednorazowa sprawa, mie ma problemu gdybys chcial w przyszlosci. Gdybys kiedykolwiek chcial sobie sprawdzic to mam nadzieje niedlugo pod adresem strony zamieszczonej w moim sigu powinno juz cos byc.
Dzięki, zapamiętam sobie.
co by mialobyc nie zgodne, to tylko elektronika, jest na procesorku :)
Vulgar: TIME OUT!!! Jak nie dojdzie do piątku, to rezygnuję - wk** mnie już miesięczne czekanie. Nie chcesz wysłac, to napisz i już.
Sikor, dzisiaj wychodzi, powinno do piatku dojsc. Sory ale mam kupe spraw na glowie i ograniczony czas, mysle ze bedziesz zadowolny bo warto, takze spoko :)
...musialem dorobic obudowe...
Trzeba było wysłać elektronikę i obudowę osobno. Dopisać "Sukkor resztę poskładaj sam" :D :D :D.
to nie LEGO ;)
Vulgar: jak napisałem, jak w piątek nie będzie - to wracsa. To dzisiaj u Ciebie trwa ju ż ponad miesiąc. Sorry stary, ale tak się nie robi...
Zdaje się że kiedyś miałeś podobny problem (może czas krótszy). Zachodź na pocztę się pytać bo panienka z okienka niepotrzebnie może dostać OPR
Zenon: spójrz na post #9 proszę, bo mi ręce przy Vulgarze opadają...
:) najlepiej pojedź po to sam. Pewność i fachowa obsługa przesyłki.... niezawodne, Trza by tylko gospodarza w domu zastać
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Interfejs PS/2 (klawiatura + mysz) dla ATARI ST/E/MEGA/TT/FALCON
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 32 zapytań