Kumpel ma do sprzedania kilka kartridży do konsoli Philips Videopac (bodajże do pierwszej wersji); są w eleganckim stanie i większość posiada instrukcje ^_^. Jakby co, cena do uzgodnienia... :)
Terry Pratchett - Równoumagicznienie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kartridże do Philips Videopac
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kumpel ma do sprzedania kilka kartridży do konsoli Philips Videopac (bodajże do pierwszej wersji); są w eleganckim stanie i większość posiada instrukcje ^_^. Jakby co, cena do uzgodnienia... :)
jakie numery ?
albo jakie tytuły jakby prosić można.
sorki za delaya, ale mam juz numerki. Oto one: 4, 6, 16, 25, 27, 31, 33, 34, 51+, 53. Qmpel pyta, ile bylibyscie sklonni dac za poszczegolnego karta... :)
to zależy czy jest pudełko, instrukcja, okładka itd. no i od stanu cart'ów oczywiście :)
16 mam ale bez pudełka, 4 mam komplet, 27 komplet, 34 też. Resztą mógłbym być zainteresowany, tylko nie wiem na ile bym mógł wycenić. Kupiłem raz tak po ok. 6zł sztuka [pudełko, instrukcja], także gdyby skompletowane były to bym tak ok 40 zł za te 6 mógł dać. O ile portfel pozwoli.
czekam na większe info.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kartridże do Philips Videopac
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 55 zapytań