Wlasnie jestesmy w drodze na party (pin,mes,drc__). Narazie jeden mandat utargowany do 100zl no i dalej nie schodzimy ponizej 170km/h :))
pozdro!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Dzedaj roots w drodze!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wlasnie jestesmy w drodze na party (pin,mes,drc__). Narazie jeden mandat utargowany do 100zl no i dalej nie schodzimy ponizej 170km/h :))
pozdro!!!
jest w polsce kawalek drogi gdzie mozna jechac ponad 170 km/h ?
Trasa W-Z
Podobno na autostradzie z Wrocławia do Gliwic złapali gościa, który pomykał 230 km/h :)
A z pinem jechaliscie? :)
Zabawag rozpoczeta flaszka pekla :))
pozdro od ludkow (jad+kobta, trub+kobita,mes,pin no i drc__)
czekamy na draco030 ;)
Na A4 z Gliwic do Wrocławia można. Ja jechałem kiedyś firmową fiestą 160 km/h ( :D ). 170 polecisz spokojnie :)
ok, a na jakie party jedziecie wogóle ludki ?
http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3419161.html - jak widac, przed Bukiem trzeba hamowac...
bitman napisał/a:jest w polsce kawalek drogi gdzie mozna jechac ponad 170 km/h ?
Podobno na autostradzie z Wrocławia do Gliwic złapali gościa, który pomykał 230 km/h :)
380km/h pod modlinem, lostb. i jego taczka po tjunigu....
było swego czasu głośno
Jak chcecie pojezdzic szybciej to proponuje pojechac do Niemiec, albo do Anglii.
Na trasie Wroclaw Katowice bez problemow da sie poleciec ponad 150km/h o ile dwa pasy sa otwarte.
W anglii to nie ma problemu, kilka razy jadac z Oxfordu na latnisko Londyn-Stansted lub Londyn-Luton trasa M40,M25 cisnalem ponad 150 km/h.
150 km/h to na polskich drogach nie jest wielki wyczyn, do przeprowadzenia na prawie każdej drodze która ma w miarę normalną nawierzchnię i nie ma dużo zakrętów i nie trzeba do tego nadzwyczajnej bryki - służbowa Skoda Felicja 1.3 ;) Jedynym zagrożeniem są "misie z suszarkami" ;)
Myślę, że dokonania w tej kwestii nalezy wymieniać od 200 w górę.
A 150 km/h to po Warszawie w dzień :)
Pamiętajcie drogie dziatki, że tak nie wolno robić !!!
Bo wtedy już nie "Dżedaj roots" tylko "Bloody roots". :P
bitman napisał/a:jest w polsce kawalek drogi gdzie mozna jechac ponad 170 km/h ?
UPS :O Ja na tej samej trasie przez chwilkę tylko 210 km/h, nie więcej - słowo! ;) I było pusto i sucho... Ale nie złapali...
bolidem z awatarka? ;)
no i wrócili. ehh - dawno nie widziałem czegoś takiego - wielki FRASUN dla Jada za organizację - klimaty, domowe obiadki, browary, grille :) - niczego nie brakowało. skrótowa lista obecności: (kolejność oczywiscie random)
* jad + laska :)
* dracon__
* draco
* trub z zona
* de jet (darek żołna) + małżonka / potomstwo
* mess
* monster (garage)
* elthomas
* pin
dracon__ -- poza tym - mandat - to nie za 170 :) - tylko za podwójną ciągłą - którą wymieniłem na nie zapięte pasy - bo w taryfikatorze taniej to wychodziło.
No i juz po sztabiku.
Pragne podziekowac Jadowi, a przede wszystkim jego zonie za cierpliwosc i smakowity support.
Impreza cholernie udana!
Wspolnie z Pinem stwierdzilismy, ze takiej domowej atmosfery to dawno nie bylo.
Frasun wszystkim za przybycie no i do zobaczenia na kolejnej odslonie "Dzedaj roots" (prawda Jad? :) )
Howgh!
Fotki wrzucam na pigwe:
ftp://ftp.pigwa.net/upload/Dzedaj%20roo … %20Rzeszow
frasun ziomy
powoli dochodze do siebie...
siedzielismy z draco030 do trzeciej w nocy. posiedzenie bylo owocne bo nagle ruszyl moj odtwarzacz wav'ow na c64 :D
jakies dwie godziny temu odwiozlem go na dworzec...
ja dziekuje wszystkim gosciom za przybycie.
speszjal senks dla truba i marty; giga mega frasun za sponsorowanie piatkowej imprezki.
gosci przybylo mniej niz sie spodziewalem ale i tak zabawa byla przednia.
a a a a ataaari czy to jest komputer? << kto byl ten wie o co chodzi ;-)
No ja właśnie dotarłem niedawno temu. Było wypaśnie. Podziwiam gospodarzy za zniesienie takiego najazdu ;)
Aaaa....! Późno, ale podobno lepiej późno niż wcale.
Dołączam się do podziękowań. Jadowi za WYPAS party, Truba za przyjezdnego grilla :).
Było na serio super, Jad, przekaż kobiecie, że leczo było w dechę :>.
Mam nadzieję, że sąsiedzi się strasznej traumy nie dorobili, ani rodzina? :D
No i teraz Jad... Kiedy następne DżdajRoots? :) Ja będę na pewno :D
Pin > akcja z mandatem była piękna... "Dobrze, że nie noktowizor, bo byś pan oślepł".
OGÓLNY FRASUN!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Dzedaj roots w drodze!!!
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 68 zapytań