Już za chwileczkę..już za momencik...zatem dla wszystkich lubujących się w statystykach,które to można wykorzystać póżniej np. w FIFiE,ISS-ie czy innych piłeczkach-gotowy pliczek jako przyczynek...
http://download.puzo.org/World%20Cup%202006.xls
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Echa Revision 2025 Kilka interesujących produkcji dla różnych platform Atari.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
atari.area forum » Bałagan » Miszczostwa...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Już za chwileczkę..już za momencik...zatem dla wszystkich lubujących się w statystykach,które to można wykorzystać póżniej np. w FIFiE,ISS-ie czy innych piłeczkach-gotowy pliczek jako przyczynek...
http://download.puzo.org/World%20Cup%202006.xls
Ja pier... znowu sie bedą na okrągło kopać...
nie bardzo rozumiem po co ten arkusz jest :)
taki 'skarb kibica'?
Ja miałem taki wielki plakat na ścianę w 1990 do wypełniania flamastrem. Wtedy jeszcze Excela chyba nie było :)
nie bardzo rozumiem po co ten arkusz jest :)
taki 'skarb kibica'?
a żebyś wiedział, niektórzy maja "statystyczne" podejście do życia:)
dely: ja miałem takie "cóś" z Espana 82 a zrobione było z czegos na kształt blachy aluminiowej po której można było pisać,wtedy jeszcze były tam mordki polskich graczy w mega wypasionych fryzurach z lat 70-tych; w tym obrońca Janas z mega czupryną:)
gep:
matematycy znaja trzy rodzaje kłamstwa: małe kłamstwo, kłamstwo, statystyka
<LoveBeer> 95% ludzi uwierzy w kazde stwierdzenie w ktorym poda sie jakies wyniki statystyczne ;)
Taa... Najnowsze badania dowiodły, że 70% statystyk jest wyssanych z palca. :D
Jeden statystyk sie utopił w jeziorze ktore miało średnio 5cm głębokości... :D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Miszczostwa...
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 58 zapytań