Hmm, nie wiem, ile to dziś kosztuje - paskud.rsi.pl o ile się nie mylę, jak się mylę - niech ktoś mnie poprawi. Co do sprasowania ceny: nawet jak będzie wiadomo to co, myślisz że gostek zechce podnieść znacząco cenę...? To niech naprawi RAM, a zawsze można powiedzieć, że rozbebeszyłeś na chwilę swojego falcona na testy i koledze ramu nie dasz i już. A może ma już rozszeżenie na SIMie i - jak czasem się zdarza - po prostu niestyk i już...
O cenę pytałem tylko tak z ciekawości.
Co do ceny to chodzi mi nie tyle o to że gość zechce podnieść znacząco cenę, co że gdy nie za bardzo wiadomo co to jest to można go jeszcze przyciskać aby znacznie ją sprasował.
Jeśli niestyk to ja sam bym sobie poradził, ale cóż zobaczymy co z tego wyniknie...
Tdc: to tak jak opisałem, uruchamia się, pojawia się znaczek Atari, po czym następuje restart... i znowu znaczek Atari... sekunda... restart... znaczek Atari... sekunda... restart ... i tak w nieskończonej pętli. Napewno to nie pamięć ROM, nie RAM, nie flop, nie HDD, nie FPU.
Ok rozumiem, choć miałem nadzieję że chociaż czasami chodzi... bo wtedy mógłbym coś sprawdzić, zobaczyć co działa a co nie itp. mogłoby mnie to wtedy naprowadzić. Ale i tak ok! Dzięki za Falcona ! :)
Aha, jakbyś chciał tego Falcona to zapraszam na majówkę do Opalenicy - jak będziesz jechał to daj znać, ja nic za niego nie chcę, jak naprawisz, będziesz miał, jak nie naprawisz, też nie będziesz stratny
Dzięki !:)
Nie wiedziałem nic o majówce w Opalenicy ale jest to bardzo interesująca propozycja ! Właściwie teraz zupełnie nie mam czasu i zakładałem że się nigdzie w tym roku nie ruszam, ale ta propozycja z chwili na chwilę wydaje mi się coraz bardziej interesująca...
Jednak jeszcze się zastanowię ? a dam znać jak już coś będę wiedział :)
Niestety Bzyk nie chce jechać, znalazł jakieś napalone laski i wycina sobie z nimi gdzieś w świat :( Szkoda bo gdyby jechał to mógłbym powiedzieć że jadę na 100% ! (dotychczas na atarowych partach Bzyk pełnił rolę kierowcy i organizatora przelotu). Może jeszcze ktoś chce mnie ze sobą zabrać ??
Fajnie ! Dzięki ? bardzo się cieszę z tego Falcona ! :) Jak na razie nie planuję jego naprawy, ale jak będę miał chwilę to zapewne się tym zajmę. Jedno jest pewne na pewno nie będę stratny ? dzięki ! :)
Czesc....jestem studentem pjwstk . Bardzo lubie moja uczelnie, bo w bufecie sa smaczne zapiekanki !
pozdrawiam
MM: A bana chcesz na deser???
hmmm... ktoś tu chce zabrać głos w imieniu uczelni ??
:-P
Fajnego grzyba ( :-> ) masz w dłoni :)
do adminów: myślę że On zapewne będzie bardziej chciał banana niż bana na ten deser :-)
To bedzei chyba rekord jesli chodzi o dlugosci postów na tym forum ;)
Jeśli chodzi o mnie to się dopiero rozkręcam :-D
Powaga ! Lata temu na innych forumach wypisywało się znacznie więcej ! :) a powiem że byli tam jeszcze więksi pisarze ! :)
Dely: i co Ty na to ?? :)
Wcześniej (na innym forum) tak duże wypowiedzi dzieliliśmy na kilka postów, ale tu bałem się Ciebie :) że znów przyodziejesz ponurą maskę admina i będziesz zasłaniał się tarczą regulaminu w którym tylko ostatni punkt ma sens :-)
Masz dla mnie jakąś radę na przyszłość ? :)
... oraz inne grzyby i Amigi :-P