2 dni do party, wiec z ciekawosci;) - czyja morde sie zobaczy?:)
my jedziemy ekipa:
- vasco
- laoo
- solo
- na 90% justa
thx za info:D
przy okazji fotki tego nowego party place:
http://www.smox.sk/RM2005_05_detail.htm … 05_400.jpg
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » FOREVER 2006 - kto?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
2 dni do party, wiec z ciekawosci;) - czyja morde sie zobaczy?:)
my jedziemy ekipa:
- vasco
- laoo
- solo
- na 90% justa
thx za info:D
przy okazji fotki tego nowego party place:
http://www.smox.sk/RM2005_05_detail.htm … 05_400.jpg
Hueuh ale zes foty wygrzebal. Ten zul na srodkowym zdjeciu jest boski. Nada sie jak ulal do POLAND :D
Solo, jest bazyliard takich postów, chcesz bana? :D A lista partyzantów jest na stronie party. Ogólnie na miejscu masz kopa za nieodbieranie telefonów ;)
na miejscu to mi podasz nr albo wez zarzuc mi teraz esemeske, bo mi sie zwalil tel i pisze mi od ludzi z ksiazki ze dzwoni obcy, jak dodam kilka razy (jako tel domowy, pracy itp) to zaskasuje:O. obych nie odbieram, bo za duzo czasu absorbuja, jakbym mogl Ciebie :* nie odebrac:D
anyway! tak pro kodersko i pro scenowo: masz moze na dvd dead or alive 3, 3 exteme, siatkowke z nimi, kingdom under fire 1 i 2 oraz jade empire? udalo mi sie xboxa za 300zl.
ok ok sorry za spam, offtopici, ale dzieki temu mozna poklikac przed party;D
1. Jaka Justa? Pierwsze slysze... :P
2. No foty wygladaja znajomo ;) Scena z kolumnami, kolumny (te jonskie...) z boku sali, rozlane wino na stoliku...
te stewardessy sa za free ?
dely: A lista partyzantów jest na stronie party
Jest ale uległa zmianom np. nie jedzie AS... a jest wpisany
mirusvf: to u Asa normalne - jak bys bywał na sztabach Warszawskich, wiedziałbyś, o co chodzi...
Mirusvf pij co drugą bo zaraz jedziesz! :D
Z Krakowa:
ntp, pin, ewa, epi
oraz Lisu - ale jedzie z Draconem - z czego wiem.
A ptica nie ma 5-os.? No chyba, ze Pinokio ze sprzetem jedzie... wtedy cud, ze 4 osoby...
cztery osoby ze względu na zawieszenie w aucie zatem ja jadę z katowic z mirusiem aka "ja mało bo zaraz jadę" i z draco__
Z Warszawy jedzie silna grupa:
- X-Ray
- Greg
- Seban
- RZoG
Sikor: popierwsze szkoda, że nie jedziesz ze mną draconem__ i LISem... po drugie jak dla mnie AS...a należy usprawiedliwić przejął taką stację... i muszę powiedzieć, że powalczyłbym z nim gdybym o końcu aukcji przez nawał pracy w robocie nie zapomniał!!! Właśnie dlatego zadałem pytanie na forum ... bo bolała mnie ta stacja, ale dobrze, że jest na SCENIE!!!
a za jaka cene poszla ?
no to jutro z rana mykamy. do zobaczenia na zlocie.
Sikor: popierwsze szkoda, że nie jedziesz ze mną draconem__ i LISem...
Też mi szkoda, ale life is brutal and full of zasadzkas... Przeliczyłem wszystko jak mogłem, ale oprócz braku urlopu (co załóżmy dałoby się obejść) i kaski jeszcze się doziębiłem... ;( Lipa Panowie na całym froncie... Mam nadzieję, że odbijemy to sobie na Va$kowej majówce...
Mirusvf gdyby nie moja pojebana firma to teraz bym siedział w Tręcinie, usprawiedliwiąć nie trzeba po prostu zawsze chciałem mieć tą stację...., jak kupiłem swoją710 u Tomsów
-720tek już nie było, mieli tylko 360tki .
Bit za 265pln.. (ale dokładnie odpowiem za 7dni jak skończy się aukcja z dyskietkami którymi do niej dostałem..)
-Dalej się chwalę bo jest naprawdę w extra stanie (!!)
Obecnie czas zacząć się szykować na majówkę do Va$ka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » FOREVER 2006 - kto?
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 61 zapytań