Jam ci to, nie chwaląc się, uczynił ;) Ale 3ns to nie za wolny do VBXE? bo są 1ns i 2ns, tylko duuużo droższe.
Moje www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
Atari Font Maker V1.16.14.4 Narzędzie do projektowania zestawów znaków dla Atari właśnie otrzymało aktualizację
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Video Board XE - projekt w 90% zakończony
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jam ci to, nie chwaląc się, uczynił ;) Ale 3ns to nie za wolny do VBXE? bo są 1ns i 2ns, tylko duuużo droższe.
Czekamy na chętnych ... na razie 4 osoby na dodatkowe PCB ... min 7-8 to musi być żeby zamawiać
UWAGA:
Ponieważ kilka osób (co zrozumiałe) ma problemy z wygospodarowaniem kasy od razu to zrobimy tak:
1. Termin wpłat dla wszystkich jest do dnia 6.2.2008 - niezależnie czy ktoś ma już u mnie PCB czy też nie
2. Gdy ktokolwiek chce wpłacać - mail do mnie, podam numer konta
3. 7.2.2008 zamawiam części
Proszę was bardzo: jeżeli macie już kasę to wpłacajcie jak najszybciej - muszę wiedzieć "na czym stoję" z tym całym "interesem". Nie czekajcie na ostatnią chwilę ...
Ok zapisuje sie na jedna sztuke (na razie nie moge 2ch z prozaicznego powodu - brak mozliwosci montazu w 1 z atari).
Opcja full:
Cena 300 + 50 + koszt paczki - z montażem (pamiętać o zdjęciu wnętrza kompa).
100000000000000000000% pewnosci. W przypadku wysylki zorganizuje odbior firmowym kurierem, abys nie mial dodatkowego "spamu" w postaci wysylania poczta itd. Nie moge sie doczekac:) Wyslalem email z zapytaniem o nr konta.
A ja mam teoretyczne pytanie. Psychol jak zapowiadał swoje GTIA upgrade, to twierdził, że można je zainstalować na taśmie, dzięki czemu nie musiałoby być fizycznie nad GTIA tylko gdziekolwiek indziej w kompie. Czy istnieje taka możliwość w przypadku VBXE? (Warp4 zajmuje mi mase miejsca dookoła procesora)
Teoretycznie wiele można zrobić, taśmę też.
Ale
1. To wcale nie jest takie obojętne dla stabilności kompa (oraz środowiska EMC ;-) wyciągać magistralę na taśmach
2. Nie mam zamiaru się w to bawić
:-)
Panowie "zdeklarowani" ... powoli wpłacajcie ... na razie wpłaciło mało osób, zwłaszcza na te nowe płytki ... macie jeszcze czas ...
Ja potwierdzam, że wpłacę. Do 6 lutego na pewno! (i wezmę jednak full opcję :))
W najbliższym tygodniu zamawiam części, czekam jeszcze na ludzików :
Kaz, Drac030, Dely, Mariuszbox, Miker, Piguła, DarkDK ... spiszcie się :)
Ode mnie też przelew poszedł przed chwilą.
poszedl
Wszystkie części i płytki już zamówione. Najdłużej będę czekał na FPGA - jakieś 4 tygodnie.
czy mozna juz zlozyc zamowienie? gdzie mam wplacic kase i ile?
pozdro.
MJF
wow, ktoś tu ma refleks szachisty ;)
He, he.... to mnie kompletnie rozbroiło!
tebe - przyuwaz kiedy sie kolo zarejestrowal... z tego mozna wyciagnac wniosek (choc bardzo prawdopodobnie mylny) ze od niedawna zna temata...
dzieki jelonek za oswiecenie tematu pozostalym szachistom :)
spokojnie.... niebawem pewnie pierwsze sztuki zejda z tasmy...
No excuses. Kilka tygodni po poście electrona, to jakby nie patrzeć skucha i tyle :lol: "Czy można -jeszcze- złożyć zamówienie?" wtedy byłoby OK.
no udalo Ci sie skompromitowac, no i co z tego, oklaski i gratuluje.
Panowie, zluzujcie.
Po pierwszych egzemplarzach powstaną następne. Chętnych przybywa. Ja mam kompa już przygotowanego na wbudowanie, ale odkładam kase. Inne priorytety (baby). Myśle, że druga transza chwyci i mnie....
Więc spoko.
W dalszym ciągu nie mam jeszcze układów FPGA - niestety od nich trzeba zacząć montaż.
Dzisiaj, o 21:15 rozpoczął się montaż pierwszych egzemplarzy VBXE z obecnej serii.
Godzina mało precyzyjnie podana, powinny być jeszcze sekundy, ktoś się może doczepić że rozpoczął szybciej montaż
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Video Board XE - projekt w 90% zakończony
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 55 zapytań