http://wil3.com/jebnij_pingwina_z_baseballa.swf
mi sie spodobalo ;)
i to jak widac na zaloczanym ponizej obrazku:
dość bardzo ;)
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » moze kogos zaciekawi...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://wil3.com/jebnij_pingwina_z_baseballa.swf
mi sie spodobalo ;)
i to jak widac na zaloczanym ponizej obrazku:
dość bardzo ;)
Te kolory, tematyka i niezwykle rozwinięta fabuła coś mi przypominają... Czy to nie nowy odpowiednik "Sapera" do nowego MsDziadostwa?
piotrv - ładny avatar. Czy nie zastanawiałeś się nad zmianą nick'a na "Leon_Zawodowiec" ?? :) - to żart.
dopiero zacząłem i już mu przywaliłem na 266,2 ale cała dniówka przedemną. Mnie się podoba!!!
stare to to i jest, ale ponad 321 (dotychczasowy moj rekord) to mi sie nie udalo dowalic ;)
mam już 322,9 a do końca dniówki jeszcze blisko 7 godzin!!!
no wlasnie kolo z pracy ledwo zobaczyl giere, to gdzies za 4 - 5 razem dowalil dokladnie 322.9 :/
btw. nieco bardziej krwawa wersja:
http://www.albinoblacksheep.com/flash/pingu2.php
a jakie macie najkrótsze osiągnięte odległości (nie licząc 0m) ? mo się udało 67m
btw, mogliby wzbogacic nieco tę grę np o siłe wiatru, dobór smaru na brzuch pingwina coby sie lepiej slizgał, i wogle.
A jest może gdzieś "jebnij_grzyba_z_baseballa.swf" albo "jebnij_billa_z_baseballa.swf"?
no billa też bym walnął
dla xray`a też miałem coś w okolicy 60 z groszem ale nie zapisywałem - teraz się tak pobawię bo 323,4 wydaje mi się nie do pobicia (wiele razy dolatywał w to miejsce i nic dalej)!!!
xray: teraz dowaliłem 65,6
Uwaga! Jeszcze dwa konkursy - jak najdalej zaleciał pingwin bez odbić - czyli po walnięciu klient pikuje dziobem w śnieg i dalej nie leci - ja mam 207,6; i jak najbliżej - 189,1
i tak lepszy był Mahna Małysz. 2439m.
epi: gód point :D
mirusvf - nie znam nikogo kto by przekroczyl 323 - a ty masz o .4 wiecej :D
co do wynikow "na dziób" - powyzej 207 (rownego) nie mialem, ale mialem 188,9 - blizej walniesz to robisz rekord na "odbijana" odleglosc
a jak w krwawej wersji? u mnie max to ulamek ponad 1138
co do wesji z bilem - ta druga wersja by sie nadawala do przerobki w tym kierunku ;)
755,1:))
708,9 :d
tylko napiszcie w ktorej wersji - bo te wyniki ponad 700 to mi plasuja sie w cienkich lotach w wersji krwawej, a w mniejkrwawej - jako nie osiagalne...
kurde ja max 350 wyciagam ;/
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » moze kogos zaciekawi...
Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 20 zapytań