ja :-)
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/ @Grey
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Arc - 13.58 ??
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja :-)
mnie Pasiu na Quaście wtajemniczył i też se dorobiłem ARC protektora ;)
Sluchajcie bo ja dalej ciemny jestem, troche doczytalem ale krece sie w kolko. Co zrobilem, SDX 4.22 wewnetrzny od Pasia, do tego ARC Pasia , podlaczone, Sparta dziala. ARC prawdopodobnie tez?
Sciagnalem driver qcyka ale jak to ze sparta zgrac? Zrobic dyskietke sformatowana pod Sparta z plikiem config.sys? Jak to powinno wygladac? Wiem ze pytanie raczej proszace o odpowiedz "doczytaj se" ale jakby ktos pomogl bylbym wdzieczny.
Albo sie wsciekne i kupie orginalny scalak do rtc-8, jest do do dostania choc za lekko wariacka cene.
1. na dysku z ktorego startujesz sparte zrob sobie plik config.sys
2. jesli masz qmega pamietaj o komendzie "boot inidos.sys" na partycji glownej /tam tez miej ten plik - gdziekolwiek/
3. musi dzialac tylko czytajac ponizszy post zobacz uwage dely`go nt sciezek dostepu
http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopi … 72&p=2
Ok, powalcze, moj blad, jak powinien config.sys wygladac dla atarki z SDX i 1mb ramu plus zegar?
Zaxxon..poczytaj post z linka...
A te pliki które ci podałem nie uruchamiają ARC? MUSZĄ bo u mnie chodzi to
Zwalczylem temat, przy okazji podszkolilem sie w sparcie , dzieki panowie, Zenon, zrobilem glupote i zamknalem GG po rozmowie z toba a ze nie mam archiwum, za to mam skleroze wyszly komplikacje. Dzieki jeszcze raz.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Arc - 13.58 ??
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 59 zapytań