Lol bitman, 59 centów taka przelotka ide - cf ... czyli po mniej niz 2 zyla :) ogólnie ten gościu ma całkiem niezłe ceny :)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » zasilanie hdd 2,5
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lol bitman, 59 centów taka przelotka ide - cf ... czyli po mniej niz 2 zyla :) ogólnie ten gościu ma całkiem niezłe ceny :)
oto url : http://tiny.pl/xr26
Cytat z powyzszego:
System Requirement:
? a computer with X86 CPU
Bitman, cudotworco jak to zrobiles, ze dziala na komputerze z procesorem MOS6502? ;)
ja tam kupiłem w gotroniku w promocji po 10 zł przelotkę z 3.5 na 2.5 i śmiga aż miło.
dely : cena ok tylko ze ' nindze ' zarabiaja na przesylce jezeli kupisz 1 sztuke placisz 5 us$ za przesylke , 10 sztuk 50 us$ a wszystko w jednej paczce
lewis : sio2ide 4.4 by pigula powered
Kurcze! A na allegro taka przelotka IDE->CF 40 pln stoi! Zdzierstwo!
Nosty mowa o przelotce 3.5<>2.5 cala a nie IDE-CF!!!
A wracajac do tematu, zasilanie OBOWIAZKOWO wez z wylacznika atari (jak najblizej gniazda zasilajacego). A juz na pewno nie mozna zasilac HDD z gniazda SIO.
Pigula - wiem co mowie. Zobacz link od Lewisa.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » zasilanie hdd 2,5
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 50 zapytań