echlo
jest taka oddolna inicjatywa, zeby sie spotkac 'u zientary' w kliprze w warszawie dnia 7 listopada (poniedzialek) okolo 20oo godziny. draco i ja bedziemy. inni chetni mile widziani.
= krap.pl =
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » piko-sztab u zientary 7 listopada (poniedzialek)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
echlo
jest taka oddolna inicjatywa, zeby sie spotkac 'u zientary' w kliprze w warszawie dnia 7 listopada (poniedzialek) okolo 20oo godziny. draco i ja bedziemy. inni chetni mile widziani.
mi pasuje, moze bym sie wybral...
inicjatywa słuszna ... przypomnijcie tylko namiary
Qfa byłem tam w zeszła środę.. Zientara teszszsz tam był ...
Zbiłem nawet 1szklankę od piwa..
-Sądzę że będę !!!!!!
****** I NIESTETY NIE ROZPOZNAŁEM ZIENTARY ....
Dzięki draco, ale dopiero teraz doczytałem, że to poniedziałek, a w poniedziałek to ja będę Częstochowa albo inne Opole mode on.
Termin sobotni (5 listopada) upadł ze względu na potencjalnie dziki tłum oraz odbywający się tam koncert, na który wpuszczają za okazaniem biletu ...
Ja na chwilę zajrzę, ale także szkoda, że to poniedziałek...
w weekendy tam jest sajgon, a poniedzial sprawdzony, taki dobry i cichy...
kurna no to idzmy na koncert
Mnie dzień pasuje, ale godzina jakaś taka nie sztabowa, późna. Już po dobranocce, ale będę. ;)
a bo tam wczesniej to jest jeszcze zamkniete - otwieraja zdaje sie o 19oo...
gadulca czytasz? poslalem ci tam co nieco.
Czytam, czytam, ale info dostałem na inny temat. :)
Ja na chwilę zajrzę, ale także szkoda, że to poniedziałek...
git,
no to bede na 100% :)
!!! PANOWIE !!!
Poinformowałem, o planowym ZLOCIE w KLIPRZE, najważniejszą osobę - Wojtka Zientarę. Powiedział że postara się być w tym czasie !!!. Wiec nie dajcie PLAMY :) ... ja też się postaram być zwłaszcza ze KLIPER jest na Bemowie gdzie aktualnie mieszkam :).
pozdrawiam
Kliper jest na Woli, a nie na Bemowie i otwiera się o 19:00. Jak tak wszyscy, to i ja przyjdę ;)
taaaa..... głupi łyndołs nie dodał podpisu i trzeba to nadrobić.
Wojtek Zientara
Ha! A jednak. To bylo przepowiedziane przez prorokow! Witamy slawetna postac!
ps. Niezly fryz: http://strony.aster.pl/zientara/pages/por74a.htm ;)
Witamy Honorowego Kierownika Zamieszania!
Wojtku Z. - Miło że się dałeś namówić :) na wizyte w Kliprze, i na rejestracje na Atari Area. Tylko
częściej nas tu odwiedzaj i żeby to nie były twoje 2 pierwsze i zarazem ostatnie 2 posty ! :/
Lewis - A co ty wyemigrowałeś do "Fajfokloków" pod BIGBena ?, do Królowej Matki ? :O Bo widze opis...
from: LONDYN !!!
Hehe, po prostu caly Zajec.... Tylko prosze nie przedstawiaj swojej "teorii" o obrazkach po raz trzeci... :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » piko-sztab u zientary 7 listopada (poniedzialek)
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 70 zapytań