1 Ostatnio edytowany przez Jacques (2005-09-26 19:30:32)

Hej :-) Jak w temacie, mam do oddania Atari 1040 STFM, sprzęcik jest do odbioru osobistego (tylko) u mnie we Wrocławiu. Stan wizualny niestety mocno średni, nie wiem czy sprawny, nawet nie miałem czasu podłączyć.

2

hmm, no ja bym sie pisal, potrzebuje FMki do testowania rozszerzen sprzetowych :) tyle ze ja jestem z drugiego konca kraju!

Jesliby nie sprawilo klopotu zapakowac i wyslac poczta to ja sie pisze na tego sTrup'a.
Kaske za przesylke oczywiscie przelalbym na konto.

Don't take it too seriously my love.

/// more for your atari ///

3

No niestety, w tej chwili to absolutnie niemożliwe :-/ Na głowie mam ostatni rozdział magisterki, potem obronę a następnie przeprowadzkę jeszcze zapewne ;-) Dobrze że dzieci jeszcze nie płaczą :-) Więc na razie apeluję do Wrocławian... Jak nikt nie weźmie osobiście to w baaardzo niokreślonej przyszłości będę mógł wysłać. Więc kto pierwszy ten lepszy osobiście, jak nikt się nie zgłosi to wysylam pocztą do Vulgara w okolicach roku 2006 :D No dobra, może wyszłoby bardziej optymistycznie ;-)

4

Hej

Jestem zainteresowany tym sprzeciorem.
Podaj adres to przyjade po niego, a i jeszcze za ile?

pozdrawiam

pozdrawiam

Sniegowy

5

Za darmo, przecież napisałem że oddam... Tylko proszę nie oczekiwać cudów po tym :) Reszta poszła na priv.

6

jesli Sniegowy nie wezmie, ja z przyjemnoscia przyjade po steka.

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

7

1040 STFM znalazło chętnego.

8

Jacques jeszcze raz wielkie dzieki.

pozdrawiam

Sniegowy