1

W sobote 07.09.2002 zebral sie w Warszawie Sztab kryzysowy od siedmiu boleści i psa!  - zjazd mial miejsce w Warszawie nad Wisłą w kilku kolejnych knajpkach.

Skład:

SoTe
Eru
Fox
Rzoog
Samurai
Angoos
Greg
X-Ray
Seban

Pilismy peewo i debatowalismy nad projektem ustawy o ochronie nadwiślańskiej roślinności i przepiliśmy wygraną Atarynkie z LL2002.
Urodziło sie kilka nowych świeckich tradycji.
Impeza przeniosła się w nocnych godzinach do posiadłości Hrabiego Dżikeja gdzie do niedzieli część sztabu dogorywała.

Była to próba tego typu spotkania i udala siem znakomicie. Dlatego tez Zapraszam do ustalenia nastepnej daty Warszawiej libacji i liczymy na powiększenie składu. Wszyscy przebywajacy w Warszawie i okolicach proszeni są do wzięcia udziału. (oczywiście jak komu się chce przyjechać z innych miast będą mile widziani. (zorganizujemy moze jaki nocleg)

Czekam na odzew!
--------------------------------------------------------
Ryxa / P.M.W.D.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

2

No ta, a mi nikt nie powiedzial, a mata numery tel. przeca, mata emalia itp. pieknie k... pieknie.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

hej hej to wy chyba taka druga ekipa 'warszafski deszcz' jestescie,a tagi na miescie sie pojawily?albo chociaz pare sreberek?

gep/lamers^dial

4

to dajcie znac jakby co, albo chociaz podajcie jakis numer telefoniczny zeby sie skontaktowac ! moj - 0603805059

5

Skladam wniosek o wciagniecie mnie na liste Sztabu KrYzysowego.
Chetnie pomoge w tej inicjatywie charytatywnie,
hmm... nawet doloze moje zaskorniaki :!: 
czekam na pozytywne rozpatrzenie  mojego wniosku.
z powazaniem...

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

6

Nie trza skladac wnioskow, nie trza pisac podan, nie trza zdjec wystarczy sie pojawic!    Proponowana data przyszlego zebrania sie Sztabu to 1-szy weekend października! sobota, 05.10.2002  i proponuje obrac ine miejsce spotkania niz kolumna Zygmunta (strasznie wysoka i ciezko sie wchodzi i nie ma gdzie zaparkowac) Może Rotunda Warszawska ??

7

Może Rotunda Warszawska ??

Proponuję przy ZOO przy niedźwiadkach na przystanku autoboosowym.

...kurde ... jeszcze dzisiaj mnie łeb boli .... Gregus: chyba zapomnieliśmy posprzątać u Ciebie ... sorki wielkie ...

All I hear is the sound of me falling on the ground

Wynik dogorywania piątki scenowców w mojej posiadłości  :D :

:arrow:  nieprzespana noc moich współlokatorów
:arrow:  ktoś "głośno gadał" przez całą noc (z uwagi na przywoitość podaję tylko ksywę sprawcy: BooP.M.W.D)
:arrow:  jedna zdechła wiewiórka, odnaleziona w krzakach nazajutrz  ;)
:arrow:  zgubiony krawat (odnalazł się rano)
:arrow:  ujawnienie schizofrenii u kota sąsiadów

ALe poza tym OK.  ;)  ;)

Sound/P.M.W.D.

9

Wynik dogorywania piątki scenowców w mojej posiadłości  :D :

:arrow:  nieprzespana noc moich współlokatorów
:arrow:  ktoś "głośno gadał" przez całą noc (z uwagi na przywoitość podaję tylko ksywę sprawcy: BooP.M.W.D)

jeszcze raz sorry (zwłaszcza współczuję współlokatorom) .. niestety nie wszystko pamiętam  :oops:

Następnym razem będę grzeczny  :twisted:

10

Boo: dostałeś baty od żony ??   zaraz jak cie odstawilem pod domem dzwoni telefon. (Kobieta) - myslalem ze mnie znowu chca naciagnac na jakas promocje a kobieta sie pyta czy bylem umowiony z P.Ś> na piwo wczoraj i nie wroocil do tej pory.  he he ...  ciekaw jestem na reakcje tej pani jak cie w drzwiach obaczyla w szarganym gajerze, zachlapanej koszuli mokrym krawacie i po niezlym przepiciu.   btw.  Sprytna masz żone wykumala nr do mnie ... no prosze. Uwazaj na nia!

jeszcze raz sorry (zwłaszcza współczuję współlokatorom) .. niestety nie wszystko pamiętam  :oops:
Następnym razem będę grzeczny  :twisted:

Spoko spoko.  :D  :D  :D  Było Git. Mam nadzieję, że żona Cię nie zabije.

12

(Kobieta) - a kobieta sie pyta czy bylem umowiony z P.Ś> na piwo wczoraj i nie wroocil do tej pory.  he he ...

Poważnie czy jaja sobie robisz ... ? 

Na razie jest ciężko ... ale myślę, że jej za 2-3 dni przejdzie ...

13

Powaga! FoX mi świadkiem!   
... nie mowila ci ze dzwonila ???    ojojoj  chyba masz nieźle przechlapane ...

he he he !

14

he he he !

wiem, że szukała mnie po policji, szpitalach i innych tam izbach wytrzeźwień...kochana żona ...

15

a tu sie okazuje ze doszlo do najgorszego ! Pil z ATAROWCAMI !

8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

a tu sie okazuje ze doszlo do najgorszego ! Pil z ATAROWCAMI !

8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O

Perwersja  ;)
SoundP.M.W.D.

17

he he he !

Przeprowadziłem śledztwo i winny sie znalalazł ..otóż niejaki AS :) był u mnie  w książce telefonicznej ... i moja kochana żona zadzwoniła do Pana Adama ...i As wyspiewał jej numer telefonu do Ciebie ...

A tak poważnie to dzięki temu nieco się uspokoiła.

AS - dzięki za rewolucyjną czujność.

18

Jeśli ktoś szuka yoya, zgłosić się do mnie.
Nie pytajcie, jak się u mnie znalazło... :D

0xF / PMWD

https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

19

Widac ze to jojo ma status przechodni...:)
Ciekawe kto nastepny
--
Euro/PMPW

: 404. Stopka not found

20

Euro/PMPW

browar ?? a lufa dla cie juz polana

21

Euro/PMPW

Przyslij Mi Prywatna Wiadomosc? ;)

https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

22

Pangalaktyczny Miszcz Pokemonowych Wojownikow
jakze by inaczej :)

: 404. Stopka not found

23

Poślij Mamie Piękną Wiązanke

24

Samciu jak mogłem odmówić twojej żonie w podaniu tel. Do kilku ataromawianków!!!!!!( achh te kobiety...).
I a żę się do myślij że teśśś peffnie jest tam xxx to podałem tel do xx-xxa!
P.S. Czemu qrfa twarszzzzzz nie powiedlieście nic o spostakniu!
Przecieuszzzzz kufa muuufilem przy naszyn ostatnim sssppoootkaniu ( Carrefour wileńska) że jakkk cosik będzie się dzialo to daj znat!
Ja się piszut na 5 ! padiernika!! Zajat teśśś pefnie piszut ! Miecio pefnie tesszzz... ..
I znofuu wszyyyysttttttttttttttko się piknie skonczylo tym rasem sam nie wyladowala na izbie wytrzeźźźźźźźźźźźźwiem ... ( rh 98 albo 9 ach ta pamięc out of memory..).,
A xx jak tam ibi-porche byllllyyy wymiaaaaaaaaaanki cio ?
AŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ
P.S. db drag rules!! 143db!nie muujj auuutooooniak!

25

A xx jak tam ibi-porche byllllyyy wymiaaaaaaaaaanki cio ?
AŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ
P.S. db drag rules!! 143db!nie muujj auuutooooniak!

Iba juz po wymiankach. rozrzad + filterki + oliwka jest dobrze.
tylko swiec nie wymienili bop nie mogli odkrecic. sa zapieczone jak stado baranow.