Jest kilka przefajnych tytulow, tylko jak zwykle zalezy kto co lubi. Ja nie moge sie oderwac takich tytulow jak:
1. Rampart - wiadomo! Az dziw bierze, ze nie ma tego na malucha (jest?). Jak sie kto pokusi o kod to deklaruje sie robic grafe i muze ;)
2. Super Skweek - najbardziej chyba kolorowa gierca na Lynxa. No i w sklepie mozna sie rozejrzec za jakimis promocjami :) Generalnie dzieje sie duzo, co moze z poczatku mocno zniechecic (ja tak mialem) ale warto dla tego tytulu pojsc na dluzej na kibelek.
3. Klax - a jak. Choc nie tylko ze wzgledu na samplowana muze - glownie dlatego, ze jest miodna jak cholera.
4. Todd's Adventures - Slime World - probowaliscie? Polecam :)
5. Viking Child
6. Gates Of Zendocon - typowa napi*, ale mam do niej sentyment. Lynxa dostalem wlasnie z tym tutylem. Kolorowa, szybka (ale tylko w trybie Hard) i... ladna.
7. Chip's Challenge - oj potrafi wciagnac na dlugo. Miedzy innymi wlasnie przez nia spedzam za duzo czasu w kiblu.
8. Dracula - The Undead - moze nie giercuje w nia duzo (a jak juz to na emulcu), ale bardzo podoba mi sie jej klimat.
No i jak moglbym zapomniec - Paper Boy - powinien znalezc sie gdzies w pierwszej piatce. Choc nie zawsze ograniczam sie jedynie do podrzucania gazet - nic tak nie poprawia humoru jak totalna demolka. A ze amerykance bogate sa, to co etap macie zagwarantowane dopiero co wprawione nowe szyby w oknach. :D