Witam,
Czy ktoś z Was ma może kontakt z Tadeuszem Okoniem ? W starych dobrych czasach napisałem kilka programików dla TOMS-ów - chciałbym uzyskać ich zgodę na udostępnienie źródeł.
Pozdrawiam,
--mk
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Kontakt z TOMS-ami
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Czy ktoś z Was ma może kontakt z Tadeuszem Okoniem ? W starych dobrych czasach napisałem kilka programików dla TOMS-ów - chciałbym uzyskać ich zgodę na udostępnienie źródeł.
Pozdrawiam,
--mk
Chyba nikt z obecnych tutaj. Kilkakrotnie padalo juz to pytanie na tym forum i zawsze jedyna odpowiedzia bylo: kilka lat temu widzialem strone Tomsow na sieci. Teraz nic...
ul Bełdan 2 - jakieś dwa lata temu w miejscu tej firmy powstał salon fryzjerski..
-jak jest teraz nie wiem(!)
hehe - tomsi z produkcji stacji dysków do Atari przerzucili się na strzyżenie ? ;) ;) ;)
nie po prostu ich tam nie ma
a w książce telefonicznej szukałes po nazwisku ?? jezeli nie to poszukaj i podzwon ;]
W sumie pomysl nie najgorszy. Dobrze ze Toms nie nazywal sie JKJN -> Jan Kowalski + Jan Nowak... ;)
Ostatnio kontaktowałem się z panem T. Okoniem, więcej tu: http://atariarea.histeria.pl/forum/view … hp?id=4663
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Kontakt z TOMS-ami
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 62 zapytań