Hej... Zerkam sobie na stronke Quasta2k5 (quast.orneta.net) i widze tak linijke:
63 Michał Garbaciak Dracon Taquart - 0%
0% ze bedzie....
Jakis nowy lans? Moze wie ktos o co chodzi? "Patrzcie! Nie bede!" ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Bałagan » Co to za lans?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej... Zerkam sobie na stronke Quasta2k5 (quast.orneta.net) i widze tak linijke:
63 Michał Garbaciak Dracon Taquart - 0%
0% ze bedzie....
Jakis nowy lans? Moze wie ktos o co chodzi? "Patrzcie! Nie bede!" ?
Mimo wszystko przeniosłem do Bałaganu ;)
Widać, ze 3miasto wynalazło nowy sposób na lans, poniewaz Gepard tez pisze, ze nie przyjedzie. ;)
pomysł spoko;tyle że niestety nie mój; to znaczy jakis goguś wpisał mnie na liste mysląc że w "Panoramie" o tym powiedzą; Pomorze Libacja Kru w składzie Gep,Ryxa i Smj pozdrawia forum!!! to dopiero jest lans:)
to musze sie zalansowac :)
p.s.
naliczylem 34 osoby ktore na 100% przyjada
BeBe: widać, widać... przylansowałeś cały MadTeam:
76 Tomasz Biela tebe madteam e-mail 0%
77 Paweł Nowak Pajero madteam - 0%
78 Maciej Hauke Rocky madteam - 0%
79 Przemysław Wiatr Profi madteam - 0%
80 Michał Lange Psychol madteam - 0%
Hej... Zerkam sobie na stronke Quasta2k5 (...)
Moze wie ktos o co chodzi?
Azbest, jak czegos nie rozumiesz albo nie wiesz o co biega, to moze najpierw napisz na priva (spoko, e-mail dziala) zamiast zakladac kolejny, bezsensowny temat. :> Statsy sobie zechciales nabijac, czy co? :P :D
Akurat ktos mnie wpisal, bez uzgadniania ze mna. Moze to ty i teraz zgrywasz glupa??? :>
EoT
Myślę, że należy się zwrócić do Eijka aby sprawdził IP-ki i przyblokował żartownisiów.
To nic nie da ;] jezeli ktos ma NEo ;]
Zawsze można wyciąć całe klasy neo ;) Albo wprowadzić rejestrację z jakąś formą autoryzacji, np. w oparciu o potwierdzanie mailowe z automatu etc ;)
Poza tym dawanie opcji 0% na takiej liscie jest bez sensu, chcialem zauwazyc, i prowadzi m.in. do takich sytuacji jak ta....
No wlasnie, troche lipa, ze mozna wpisac chociazby Jacka Tramiela z opcja 100% :)
ps. A Rocky'ego z grzybem nie bedzie?! To co my bedziemy defragmentowac??
lewis: będzie ciekawsza alternatywa... plotki głoszą, że ma być crazy compo polegające na tym kto w ciągu minuty rzuci większą ilością krzeseł w stronę Shinora ;)
a to Shinor tez bedzie? ;)
No daleko chlopak nie ma, wiec pewnie sie pojawi. Albo jego sobowtor -> Essent (sorki, jesli pomylilem pisownie) (c) by Mikey... :D
Ciekawe czy bedzie znowu 'noszenie Yezusa glowa w dol' kompo, ewentualnie 'oaza spokoju Pigula stoi na bramce compo'? ;)
beda wszystkie mozliwe 'compa' :)
i nowe kompo, kto zabije wieksza liczbe uczestnikow party bomba domowej roboty
TeBe jak zwykle: zero taktu, ale trafia w sedno... ;)
zdaje sie ze bedzie to najbardziej ,,rozrywkowa'' konkurencja...
tzn. jaka?
No daleko chlopak nie ma, wiec pewnie sie pojawi. Albo jego sobowtor -> Essent...
ej no! chłopaki z Hlor Dizajn są spoko! nie ruszać! nie przypierdlać sie! agresja 0;)
ewentualnie 'oaza spokoju Pigula stoi na bramce compo'? ;)
??????????!!!!!!!!!!!!!
Nie pamietam dokladnego cytatu, ale szlo to mniej wiecej tak: "spokojnie, panowie, spokojnie, rozegramy to taktycznie. KURRRRRRRRRRWA!!!!!!!!!!!!!!" ;)
Wilson bedzie w stanie to dokladnie zacytowac.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Co to za lans?
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 64 zapytań