Wpadlem dzisiaj tak przypadkiem na stronke FLOVE na pouecie i spostrzeglem ze wielu zagraniczniakow z roznych powodow nie moze go odpalic (nie dziwie sie... cud ze to dziala  ;) ). Przypomnialo mi sie odrazu, ze jakis czas temu zrobilem sobie wiersje AVI tegoz. Zgrana oczywiscie z prawdziwej atarki (nie jakiestam emule).
Pytanie brzmi gdzie moglbym to umiescic? Na pigwie? Ktos mi pomoze?  :D
Dodatkowo zgralem sobie jeszcze pare innych demek i moge zgrac jeszcze jakies jak ktos ma pomysl jakie.

2

Zapytaj Krapa...  :D Kiedyś mówił, że zainwestował w większy hadek dla serwera, więc powinien mieć teraz masę miejsca na nim  :D . Razem z Pasiem tam mamy filmiki z "nienazwanej dopałki Pasia"  ;) .

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

3

No pigwa stoi otworem...
CTX me LAOO (wiem, ze wisze Ci zaleglego mejla - w koncu odpowiem :)
Tak czy inaczej postaram sie zeby niedlugo dzialal upload, a jak nie to IIRC masz konto na pigwie przeciez.
Dzieki zrzutce sa przeciez fajowe dyski (2x 160GB) wiec miejsca jest pod dostatkiem.
Swoja droga: XAN - co ze strona?

UPDATE: /upload juz dziala (chyba :)

[ Dodano: Wto Cze 07, 2005 11:00 am ]
Lezy jakby co tu: ftp://ftp.pigwa.net/stuff/ataricaptures/
Dzieki i poklony skladac Laoo -- obiecuje ze cos jeszcze dorzuci :)

4

wrzucam na te moje konto jeszcze jakies.

Dodam, ze oryginalnie scapturowane aviki byly troche za glosne (obwiednia na maksa) wiec znormalizowalem jes do 90 dB.

Jest FLOVE, TK, Khai-et, DC.
Jak ktos uwaza, ze to ma sens, to niech zapodaje tytuly to scapturuje wiecej.

A mozna teraz podczepic linka do FLOVE w tej stronce?

Edit:
Na Mikeya mozna liczyc  8) Juz pozmienial  :)

5

Przerzucone, wszystko lezy juz tu: ftp://ftp.pigwa.net/stuff/ataricaptures/
Laoo, czekamy na wiecej (moze teraz Numen?)
A co do poueta to mozna -- nie zmieni juz lokacji (a tak poza tym, to juz jest :)